Skype 4.2 for Windows Skype
Skype 4.2 for Windows Skype
amerika1 s'do zgjidhesh asgje duke e shkarkuar perdite skypen dhe duke e instaluar shife se mund te kesh nje prob me PC tend me Hibernatin me sakte.
shife instalo Tone Up utilies 2010 beji nje rregullim dhe provoje perseri dhe do te te rregullohet![]()
She's the morphine queen of my vaccine.
Pershendetje ;
Kush mundet te me tregoj si mund te instaloj nga kompjuteri ne telefon e72 ni program per navigim "ovi maps ose ndonje program mate mir per navigim.falemderit![]()
munde te me ndimoi ndo njeri me shqetesoin me numer privat gjat gjith dites ka ndo 1 mundesi ta zbuloi se kush me telefonon me numer privat
Thjesht hapja dhe pyete. Ose pyete me mesazh. lol
Without deviation from the norm, progress is not possible
po bente shaka o admir danaj ...............
me e bukura eshte ....... kur shef private number: "Kliko butonin telefonin me ngjyre tkuqe" kshu 1 here 2 here -10 here ....... dhe do shohesh qe me nuk do tbezdisi![]()
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Telefono tek kompania celulare ne numrin 139 dhe zgjidhjen ta japin ata.
Jetoni pėr Shqipėri dhe vdisni pėr tė.
N.Frashėri
Me sa di une duhet te shkosh te duqani i AMC por as ata nuk te japin zgjidhje dhe duhet te besh denoncim ne polici dhe ta cosh deri ne prokurori se vetem prokuroria ka te drejte te shohe thirrjet e nje nr sepse AMC thot nuk nderhyj ne te drejten dhe privatesine e klientave.Te pakten une keshtu e di.Rruge tjeter nuk di.klm
Admir nese me thua marken dhe modelin e celularit mund te te nis une dicka qe te te zgjidhe problemin perfundimisht.
Krijoni Kontakt