Close
Faqja 24 prej 114 FillimFillim ... 1422232425263474 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 1136
    Vertet qe jane shume faqe te ndryshme qe te mundesojne dergimin e sms falas kudo ne bote por sa te sigurta jane keto.....Jam sidomos dyshues per ato faqe qe te kerkojne numrin e celularit gjate regjistrimit. A ka mundesi qe te behen manipulime te ndryshme dhe llogaria ime te cenohet?
    Faleminderit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2002
    Vendndodhja
    N.Y.
    Postime
    660
    Vertete te lezetshem keto iphones! Por vendosa te blej nje NOKIA N95. Lidhje interneti, mp3 player, radio fm, Kamera e mrekullueshme, kater bande mund te perdoret ne GSM ne gjithe boten, GPS, Mud te perdoresh karte memorie shtesee plot aftesi te tjera. E vetmja e mete eshte se eshte pak shtrenjte, ne ebay e gjen tek 650 $. Shendet te gjitheve!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Beni67 me duket se aq ben edhe celulari i Apple ?Keshtu qe mendoj tani per tani keta jane me te miret.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    12-06-2007
    Postime
    131
    Cerlulari me i mire me duket se eshte sony ericsson k550i.. i ka te gjitha

Fine Wine Maska e ildushja
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajėr
    Postime
    832
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2002
    Vendndodhja
    N.Y.
    Postime
    660
    Ka nje jave qe bleva Nokia N95. Eshte i mrekullueshem. Fotografite, perfekte, me nje karte memorie mund te degjoj me qindra kenge, Ulem ne ndonje lokal apo ne ambjente te ndryshme dhe mund te navigoj ne internet Audio e video cilesia shume e mire. GPS fillimisht pak i ngadalte , po mua nuk eshte se me duhet shume. Te degjosh muzike me blue tooth shume komode. Dhe vazhdoj te zbuloj perdite gjera te reja. Te vetmet te meta per mendimin tim jane menyra e hapjes me rreshqitje, ( nuk kam patur probleme po nuk me duket fort e qendrueshme ) si dhe bateria, bie relativisht shpejt, por, te degjosh muzike , te navigosh ne internet dhe te marresh telefonata sigurisht qe do e shkarkojne baterine. Si perfundim me gjithe te metat qe thashe eshte tel me i mire qe kam patur. I pashe edhe iphonet te bukur jane po nuk i kane ato cilesi si n95 vec kesaj une sikur nuk mesohem dot me tach screen. Shendet te gjithve

Desha te pyes , kush eshte me imire nje N95 apo nje N91 ?
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    12-06-2007
    Postime
    131
    N95 eshte shume me i mire

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Nuk kam pare shume detaje per iPhone,por mbaj parasysh a eshte funksional me windowsin?A punon me windowsin me kabell ose ird?Duhet pare me kujdes pasi mund te jete kompatibel vetem me kompjuterat MAC.Nqs shkon vetem me Mac,si mund te futesh muzike nga kompjuteri,tema,zile etj,pasi telefoni nuk shkon me pc por vetem per Mac
    Nqs punon edhe me windowsin,atehere me mire prit ca kohe deri sa te dalin komente per cilesine e telefonit nga njerez qe e kane blere.Aty duke lexuar komentet,vendos nese ja vlen te blehet apo duhet pare per ndonje tel tjeter.
    Cmimi kuptohet si produkt i ri eshte jo real,shume i larte,eshte i larte pasi eshte produkt i ri.Me mire prit 6 muaj ku cmimi bie,ose,perfito nga ndonje dite feste kur behen ulje cmimesh,ose i hedh nje sy Ebay-it.Nuk eshte mire ta blesh menjeher tani. Ai telefon i bukur duket ne reklame,por nuk dihet a ka difekte,veshtirsi ne perdorim,gjera qe te bezdisin kur e perdor,anomali ne funksion etj..

Faqja 24 prej 114 FillimFillim ... 1422232425263474 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •