Do te doje ndonje pergjigje nga stafi, por dhe nga antaret e tjer ne qofte se deshirojne.

Une nuk i kuptoj stafin e forumit e pikerishte disa qe i fhijne temat kot pa asnje pergjigje, taman si ne komunizem.

Po shkruaj se disa her me jan fshir temat, ne qofte se tema hapet per nje kulture te huaj qe po hyn nder shqiptare, dhe ne qofte se flitet kundra nje partie apo nje tjetre, dhe gjithmon flitet ne interres te kombit, pse duhet te fshihet ???
Ktu ne forum lexoj postime qe shajne heronjte komtare, si Gjergj Kastrioti (Skanderbeu), flasin keq per nane Terezen, dhe flitet mir per grekun dhe turkun, kundra interresave kombttare, dhe nuk fshihen leximet e tyre, dhe fshihet ajo qe hapa une, per nje njeri qe vdiq ne kosove(ai past rahmet) dhe me beri pershtypje se ishte mbuluar me nje flamur arab dhe jo shqiptare, cte keqe ka ne qofte se e vura ne dukje, une nuk ofendova njeriun e vdekur dhe as familjen e tij.
Nuk dua te zgjatem teper, por nuk eshte mir te bahet si ne komunizem, me gjithate kaq kan ne dor ktu ne forum.