Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576

Post Fjalor elektronik -ndihme-

Pershendetje te gjitheve!

Po mundohem te bej disa perkthime, dhe duke qene se nuk kam te instaluar ne kompjuter asnje fjalor, fjalet te cilat i kam me dyshim, ose qe nuk ua di kuptimin i perkthej nga google translate. Por kjo vetem kur mundem te futem online, ndersa kur jam i kufuizuar nga mosperdorimi i internetit, nuk mund tu bej dot nje perkthim, dhe me duhet te hap fjalorin qe kam ketu ne shpi (liber), gje qe eshte pak e lodhshme.

A mund te me ndihmoje dikush se ku mund te shkarkoj nje fjalor elektronik Anglisht - Shqip si dhe nje fjalor Shqip - Shqip, pasi do me ishin shume ne ndihme, ne momentet qe punoj me Laptop jasht shtepise dhe i privuar nga interneti.

Gjithe te mirat!
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Check PM...

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Nuk ka fjalor shqip-shqip. Ka fjalor shqip!
    Elegance is an attitude.

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anėtarėsuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    une ti dergova dyjat at shqip dhe nje fjalor me 5 gjuhe qe mundi ti kombinojsh shqip anglisht gjermanisht italisht frengjisht
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

i/e regjistruar Maska e slogan
    Anėtarėsuar
    04-08-2007
    Vendndodhja
    I humbur diku!
    Postime
    106
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Nuk ka fjalor shqip-shqip. Ka fjalor shqip!

M'fal qė po ndėrhy, po ka fjalorė shqip-shqip, quhet FESH (Fjalorė Elektronik Shpjegues). Mund ta gjesh nė www.gjuha-shqipe.com.

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Ju falenderoj te gjitheve per ndihmen e dhene.

Force-Intruder shume te faleminderit, ndihma qe me dhe ishte shume e vlefshme, faktikisht, edhe une te njejtin program kisha ne mendje

geezer shume te faleminderit edhe ty, per ate fjalor shqip e kisha fjalen, por nuk e dija si quhej^^ Edhe ai fjalori 5 gjuhesh shume i papare ishte, se kisha perdorur kurre me pare

slogan faqa e internetit ishte shume e vlefshme, kishte disa gjera te lezetshme brenda

angelina o2 ka edhe fjalor shqip - shqip. Ky, nuk mund te quhet thjesht "fjalor shqip" pasi ngel i papercaktuarne rolin qe ka. Pasi ka disa fjalor Shqip, si psh: Fjalori Shqip i Etimologjise, Fjalor i Gjuhes se Sotme Shqipe, Fjalor Fjalesh te Huaja ne Gjuhen Shqipe etj. Pra thjesht "fjalor shqip" nuk ka!
    Ne rastin tim une e perorur per te treguar qe me nevoitej nje fjalor i cili shpjegon ne menyre te detajuar fjalet ne gjuhen shqipe. Por nuk mund te quhet gabim Shqip - Shqip, pasi percakton me gjeresisht rolin e tj. Vertet nuk eshte nje menyre shume e sakte te shkruari por ishte nje shkurtim, nje menyre me e shpejte te shprhure se per cfare kisha nevoje. Gjithsesi te falemiderit per pjesmarrjhen tende ne kete teme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mau_kiko : 23-12-2009 mė 09:42
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •