Postuar mė parė nga MaDaBeR Epo mire se na ke ardhur moj Helene, uroj te kalosh bukur ketu. PS: Mund te kishe bere nje prezantim pak me dinjitoz. psh, ku e ka agamemnonin, apo o me parisin tani?
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
lolo lolo car prezantimi ne as emrin smorrem vesh lol.. Mir po mir se na ke ardh tvaft mbar me forumin por sdo qendrosh me tgjith miq Kete ta garantoi un
Postuar mė parė nga Don't lolo lolo car prezantimi ne as emrin smorrem vesh lol.. Mir po mir se na ke ardh tvaft mbar me forumin por sdo qendrosh me tgjith miq Kete ta garantoi un haha me te vertet per armik virtual e ke flalen mbase?
Postuar mė parė nga HELEN OF TROY haha me te vertet per armik virtual e ke flalen mbase? mbase ... lol
Postuar mė parė nga MaDaBeR Epo mire se na ke ardhur moj Helene, uroj te kalosh bukur ketu. PS: Mund te kishe bere nje prezantim pak me dinjitoz. he pra helena tregona pak me shume mbi jeten tate , jo kaqe suspance
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Postuar mė parė nga toni007 he pra helena tregona pak me shume mbi jeten tate , jo kaqe suspance po prisni me se sa ka ardhur se do tregoje dhe ajo papapa shume kurioze jemi ne shqiptaret me mua ne krye
Postuar mė parė nga izabella po prisni me se sa ka ardhur se do tregoje dhe ajo papapa shume kurioze jemi ne shqiptaret me mua ne krye jemi kurioz per gjona tpavlefshme mi izabella qa tbojm kemi qellu ksi soji!
jam karolina ,jam korcare numrin e kembes nuk ju a them jojo
Postuar mė parė nga Don't jemi kurioz per gjona tpavlefshme mi izabella qa tbojm kemi qellu ksi soji! eh ca me bo e kemi ne gjak kuriozitetin neve.... Helena na fal se dolem pak jashte teme keto jane vetem per ty Helena
Postuar mė parė nga HELEN OF TROY jam karolina ,jam korcare numrin e kembes nuk ju a them jojo ktu ke tbojsh me shqiptare helena pranaj ske pse thapesh gojen ene tlodhesh hapin fqinjet per ty
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt