Close
Faqja 66 prej 96 FillimFillim ... 1656646566676876 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 651 deri 660 prej 952
    Jam si shpirt Maska e Bije
    Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Postime
    183
    Citim Postuar mė parė nga Linda5 Lexo Postimin
    I uroje te gjithe antaret e forumit

GEZUAR VITIN E RI 2010

Nje pershendetje dhe per

stern,suada,gloreta,saura,Izadora, elsaa,milanistja_el, Perla,Erlebnisse,maryp.izabella,Tironcja_BLN,lisa1 2,dea_07,Midja,bombona,Vlonjatja,unejsa,angelina02
    billigoa,arjeta03,bije,Adaes,Rexhina,Infinity,Enii ,La Lune,,Albela ,SS2008; E panjohura,naqeta,lepurushi,Klara2009,aMLe,Marya,Ma u Kiko,drague,busavata,Xhuxhumaku,EDLIN;Der_Kaiser5, goldi,shitsi,Caushi, Sensuali_TR, xhamia,EkOnOmIsTi;MaDaBeR,
    Dj Gabriel,Zogu Dukajinas,Zogu Kosovar,tutankamon,Agim Matballa,teta veren,alem_de,Homza,Apollyon,2043,Roi,BIBIU;Loti,K ing Arthur,Nice Boy.chino,ENDLESS,toni 007,Longarus,SystemA,Mehmet kosovari,Albmaster,eros,PINK,Fk Partizoni,Mi piace,pa-emer,Skender 76,Bim Bum Bamin,Baba,memet katunarin (se u bo koh pa degju per kte)RockStar,Ketyy F,Helena Of Troy,L3ndi,LLaCiPaCi;August,princidett,Il Santo,Iktuss,Walchira,Daniel Maker,BloD_VenoM,BOKE; ,Jack_Watson,J@mes,JACK DANIEL; e shum te tjere ,,,,,,,per momentin nuk me kujtohen se e kom fillu festimin e vitit te ri qysh me mjes
    : D

Mos kopjoni listen: D ...dhe mos u zini ju meshkujt per kte foton e funit ,se 1 eshte : D ...hahahahahahahah

Faleminderit Linda gezuar dhe ti ,qofte vit i mbare .
    Ē'ke moj zemėr qė rėnkon; koka bėn, koka pėson.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Po thuhet se sot filloi dekada e dytė e kėtij shekulli. Mua nuk po mė duket se me nėntė vite mbaron dekada. Ēka mendoni Ju, a mund tė ma sqaroni?

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Pershendetje te madhe fare fare per Linda5, izadora, xhuxhumaku, aMLe, Perla, milanistja, angela, dea, Apollyon, walchiria, infinity, Eve, drague, Homza, rexhina, bili99, gloreta, midja, helena, suada, iktuus, aikido, alem_de, bije, lisa, zogu_dukagjinit, king_arthur, ekonomisti, chino, izabella, xhamia, bombona, unejsa, agim metballa, teta vera, loti, thekthi, albmaster, stern, milena, toni007, goldian, fk-partizoni, elsaa, edir, Endless, jack_watson, baba, Blood_Venom, skdender76, shigjeta, La_Lune, augusta, saura, dj Gabriel, Madaber, Vlonjate, albela, Marya, Tutankamon, SystemA, 2043, Mi piace, Ketty F, Mau Kiko, Roy, Il Santo, E panjohura, nyx, Adaes, hajrush, rockstar, tetovarja87, bimin, jack_daniel's, klara2009, arjeta, tironcja_bnl, Enii, zani e shkelqesia.

Ju befshin mire se i kam pregatitur me dockat e mija:PpppPpp
    La vita č bella...

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Pershendetje erlebnisse , frutat ishin te mrekullushme !
    Flm se filloi janari , filloi dieta viva la fruta

Te lumshin duart , po na be gizili me qershiat
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Jam si shpirt Maska e Bije
    Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Postime
    183
    Citim Postuar mė parė nga Erlebnisse Lexo Postimin
    Pershendetje te madhe fare fare per Linda5, izadora, xhuxhumaku, aMLe, Perla, milanistja, angela, dea, Apollyon, walchiria, infinity, Eve, drague, Homza, rexhina, bili99, gloreta, midja, helena, suada, iktuus, aikido, alem_de, bije, lisa, zogu_dukagjinit, king_arthur, ekonomisti, chino, izabella, xhamia, bombona, unejsa, agim metballa, teta vera, loti, thekthi, albmaster, stern, milena, toni007, goldian, fk-partizoni, elsaa, edir, Endless, jack_watson, baba, Blood_Venom, skdender76, shigjeta, La_Lune, augusta, saura, dj Gabriel, Madaber, Vlonjate, albela, Marya, Tutankamon, SystemA, 2043, Mi piace, Ketty F, Mau Kiko, Roy, Il Santo, E panjohura, nyx, Adaes, hajrush, rockstar, tetovarja87, bimin, jack_daniel's, klara2009, arjeta, tironcja_bnl, Enii, zani e shkelqesia.

Ju befshin mire se i kam pregatitur me dockat e mija:PpppPpp

Faleminderit gezuar dhe ti ,ne fakt kemi marre shume kalori keto dite festash ,tani drejt dietes ,fruta e perime .
    Ē'ke moj zemėr qė rėnkon; koka bėn, koka pėson.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Pershendetje te perzemerta per ato qe me kane pershendetur .
    Ju uroj gezuar vitin e ri 2010 , fat ,lumturi dhe mbaresi ne jete .
    Qofte ky viti i realizimit te endrrave te juaja ..

Citim Postuar mė parė nga King_Arthur Lexo Postimin
    pershendetje o popull i u gedhite sot keni pi noi cik mbreme .

hajde gezuar te gjitheve 2010
    gezuar vitin e ri te kesh nje vit te mbare.haha pime u beme dhe tape per her te pare apapa une kam te pire te keqe me te qare hahhah

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    gezuar vitin e ri te kesh nje vit te mbare.haha pime u beme dhe tape per her te pare apapa une kam te pire te keqe me te qare hahhah
    gezuar zoge dhe per shume vjet.

zoti te dhonte ymer dhe bereqet.

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Naten e mire te gjithe e nje fillim Viti te mbare per te gjithe:

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    gezuar zoge dhe per shume vjet.

zoti te dhonte ymer dhe bereqet.
    Te faleminderit i dashur per urimet. Te uroj dhe ty te kesh nje vit te mbare dhe cte do zemra te te realizohet.(me fal per gjuhen shqipe qe e kam pak te varfer )je simatia ime.........

Faqja 66 prej 96 FillimFillim ... 1656646566676876 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •