Te pershendes miku im busavater,me gjithe miqet qe ke ne liste:
Urime,me Fat,Gezuar e per shume vjet Vitin e Ri 2010.
Te pershendes miku im busavater,me gjithe miqet qe ke ne liste:
Urime,me Fat,Gezuar e per shume vjet Vitin e Ri 2010.
pershendetjet me te mira per te gjithe anetaret e ketij forumi
te kini nje vit te mire dhe nje vit krijues brenda nga zemra time.
ne vecanti alem_de......![]()
Busavata je i Pershendetur vella![]()
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Pershendetje te ngrohta nga Tirana
si po ja kaloni?
Ketu shiu bie me legen sikurse edhe ngjitet me pompe derisa arrin ne cezmat e njerezve
ej shqiperi , shqiperi te gjeta me keq se c te lashe, gri gjithandej, ne rruge, pallate, makina indiferent nga marka, gri fytyrat e njerevze dhe mbase edhe ne shpirtrat e tyre.
Marya te Pershendes
Lumja ti qe qenke aty.Ma pershendet Tiranen nga ana ime se me ka mare malli
Me sa po shoh Marya qenke bere pak melankonike,cne keshtu? Shijo pushimet
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Po cdeshe mi Marya ne mes te dimrit ne Tirane edhe ti?! Te pershendes e ia kalofsh me te mira darken e vitit te ri e mend per here tjeter qe te shkosh ne vere se do kenaqesh pa mase: e ke 100% ndryshe.
Pershendetje per milanistja, Perla, angelina, shkelqesia, iktuus, apollyon, Enii, dea, infinity, walchiria, systema, gloreta, bombona, zogu_dukagjinit, helen-of-troy, eve, saura, suada, Aikido, Homza, albela, midja, ujnesa, Linda5, xhamia, xhuxhumaku, drague, stern, don't etj.
La vita č bella...
Mirmbrema Te Gjithve , Pershendetje Erlebnisse , Stern , Albela , L3nD1 , Tetovarja , Alem_de , Suada Etj etj etj etj Qe Nuk Me Kujtohen Tani .
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Krijoni Kontakt