Mirembrema a ka njeri ketu apo jam vetem ?![]()
Mirembrema a ka njeri ketu apo jam vetem ?![]()
Me hoqe mendjen me kete avatarin sexy qe ke vene o doktor
C'kemi, si ja kalove sot?
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Mire faleminderit
Nga Ti ē'behet ?
Ne kemi Kryeministrin me seksi te botes me ate mburremi ne.![]()
Une keq, jashte shi dhe me humorin pertokte shkretat femra jemi vetem per te lare,fshire,gatuar,hekurosur aiutooooooooo
![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Aaaa nuk te ajutart dotet, nuk jam per pune shtepie une, po deshe te bejme ndonje loje bilardo me ke gati![]()
Meshkujt jane si femijet, e kane mendjen vetem per te losur? Jeni femije qe rriteni vetem fizikishti doni te gjitha gati, te ua vene para pjaten, rrobat................eh..................eh
Eshte e vertete qe disa gjera i duam gati.
Por ama eshte po e vertete qe punojme shume per ti blere lavatriēe fshes me korent etj, etj grave qe te mos lodhen shume.
Tani kane dale aq shum vervelera sa qe punet e shtepise behen vet, kot ankoheni ju vetem per force zakoni.![]()
DISA ?????? hahahahhaa
Ca pune ben ti doktor, pa me thuaj ?
Mendoja se e dije ???
Shalqinj shes, jam edhe dentist ne pularine e fshatit.![]()
Ne fakt ishte pertej shakave pyetja, megjitheate uroj te te heci mire bisnesi.
Krijoni Kontakt