Jo, jo doren ne zjarr nuk e ve por besoj se asnje prej shokeve te mi nuk besoj se kan qejf te kryejn vetvarje.
Kurse kaponjt i kam shum te kujdesshem ne profilaksi megjithese nuk shkojne vetem me nje partnere.![]()
Jo, jo doren ne zjarr nuk e ve por besoj se asnje prej shokeve te mi nuk besoj se kan qejf te kryejn vetvarje.
Kurse kaponjt i kam shum te kujdesshem ne profilaksi megjithese nuk shkojne vetem me nje partnere.![]()
apapa sa e drithni ju
une dija qe vajzat nga fshati ishin namusqare
po he cu be ne big katandisja ..
rezarta iku?
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Iku Rezarta, Helen na ngeli ajo Klodjana.![]()
hahah erjoni qenka ne siklet sot station
i duhen rroba gjumi![]()
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Erioni eshte i gezuar qe do flej ne dhome me vete se qe kur ka hyre Klodi pa nje partner brenda te gjith ēunat flene me pandallona xhinse veshur, nga kjo aresye kerkoi qe te vishej se ju be fiksim tani.![]()
Mirembrema sofra
Sa habi qe kur kam ikur une dje deri sot nuk paska ardhur asnje Fierak.![]()
Pėrshėndetje Fieri
Si ju kam sot? Si kaluat dje? Shpresoj keni kremtuar edhe ju ditėn e verės megjithėse ishte shumė ftohtė...
Urime pra dita e verės.
Love has no limits
miredita te gjitheve, cbeni si jeni, te gjithe mire????
paska hyre big bardhi edhe ne sofer moooooooo????
u desh nje pederast qe te hyje ne cdo sofer dhe ne cdo teme ne forum dhe te behet problem kombetar, punlitik, fetar etj etj ne forum.
kalofshi mire per sot
Krijoni Kontakt