Eeee po lerini nje cope djalit moj se eshte nepsaqar ai dhe per ēunat sikur thone qe jane si grate shtatzanaSe me mua i ka inatet ai pastaj, leqe do i fus hallen mik loool
Eeee po lerini nje cope djalit moj se eshte nepsaqar ai dhe per ēunat sikur thone qe jane si grate shtatzanaSe me mua i ka inatet ai pastaj, leqe do i fus hallen mik loool
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Ika une Perlita te perqafoj fort puc shpirti
Naten e mire komshia ime Perlitaaaaaaaaaa, naten e mire ti lart Linda.
Pafshi enderra te bukura seciles nga nje tepsi byrek, me gota dhalle![]()
Mroma sofra Juj . A jeni mire ?
Kishte ca dite qe nuk kam kaluar kendej .... Po se mos e keni ndjere ju mungesen time :P
Perla si te kam ? Ju pershendes .
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Kendej nga ne situata eshte alarmante . Ka ra shume bore dhe pritet te bjere akoma , dmth zor se do dalim ne vere sivjet![]()
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Ketej nga une po ben cicin perendia , cer cer amannnnnnnnnn vetem bore mos bjere lol
guud morrning tuu evriuan,
po cpaska qene dje ketu more aman, u fejua Perla dhe ne sdime gje.... pupupuuuuu
ej o perla po kerrnace qenke, kopje halla paske qene apapapapaa.
me dhalle priten krushqit moj? ata te kane ndare direkt ty, cben keshtu.
linda me je qep me kete kafen dhe ti mooooo, na cmende. cke ti do ta bej ndonje dite kur te rastisim po he.
haajde evro' dhe dhalle hekali me shumice, per te gjithe dallaveret.
dhe uroni perlen per fejesen e lumtur dhe cifti te transhengohet.
u befshin me 7-8 kalamaq si cka qejf perla.
eshte edhe shprehja: "pill shtate a tete e bej si di vete"![]()
guud guud everi uan
gesti ne nje prill me uro![]()
pse miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mos me thuaj qe do martohesh ne 1 prill. edhe ne date ta paska fut yt shoq me mashtrime.
hajt trego tani, cdo besh se ti e di, une si them njeriu, part tajm punoj te ajo gazeta.
jaaa jaaa,
guud, guud
ore gesti mos perhap panik se te lash pa ngrene![]()
Krijoni Kontakt