siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pseeeeeeeeeeeeeeeeee? shume kercenime marr une e shkreta![]()
Naten e mire glori![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Naten per ata qe po ikin .... Bete mire se na lirut vendin.
Perla nga vera kismet duhet me nderru sofren ju , duhet ta zmadhoni icik se do ju vijn edhe nuse me dhendure dhe ne mysafiret skemi ku rrime![]()
Mroma e juj .
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Ka vend per te gjithe mi, llaf eshte ai. Kushdo qe na begenis e presim mes te mirave , eeeee diiiiii tiiii , besoj![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Do e kem parasysh kete projekt
Miremengjesi sofra, sot per inat eshte nje dite e bukur, Gezuar 1 Marsin, orthodokset vene verore qe sotMirese erdhe moj pranvere
![]()
Gjesi sofra , gjesi Perla.
Sot eshte dita e pranveres mi ??? Dhe tek une ka vajt bora deri ne fyt dhe per inat po bie akoma(((
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Une jam orthodokse per vete dhe gjyshia gjithmone ne daten 1 Mars me vinte verore. Ketu tek une koha eshte shume e bukur sot, ja vlen te shetisesh ( se leksionet me ishin pezulluar per sot ) Kush do vije me mua?![]()
Hedhouujam qe jam te vij per dreke kendej nga Fieri
??
* Fightingh for peace it's.. like fu..king for virginity.!!
Krijoni Kontakt