Pershendetje gjithe fierit! dhe gocave qe mbajne veshur pantallona!![]()
![]()
Pershendetje gjithe fierit! dhe gocave qe mbajne veshur pantallona!![]()
![]()
If the sky is red dont cry the sky already cried for you
gezuar shen beqon...ju uroj nje mbremje te bukur...sex,raki dhe rock & roll per te tere...![]()
Me mire se une nuk ka festuar njeri sotRrofshin singlat, ne po qe bejme jete plako hahaha Kam ngrene nje dreke te papare ne mencen e unit, apapapa perjashta ishte nje cift qe po thupeshin si per te festuar mbase lol ... edhe pastaj atij i ra telefoni, ajo ja mori nga dora dheee pastaj nukkkkk e di ca e gjeti po u be si bishe. telin e plasi ne tok, filloi te bertiste sikur e kishin pickuar grenzat, shaj edhe bjeri atij , kurse ai mbulonte koken me duar ..... sa skene romantike, jam mallengjyer ahhhhh dashnia dashnia :Pppp
Gesti po ne liqen u lave re? se s'ka uji andej nga levani, i thoje dashurijes te lante kurrisin lol .
ato mimozat mos ishin gje lakra te egra? :Ppppp
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
e sheh se cfare heqim ne djemte e shkrete nga dashuria, sa vuajme??
ne liqen su lava dot se isha ne HEKALt dhe jo ne levan se me hengre.
tani e kam lene do lahem per diten e veres, se me iku dem shen-i.
ndersa per mimozat sishin lakra jo, se i pashe, kishin ngjyre te bardhe.
tanku te doli pija dhe sexi nga mbreme mooo???![]()
gjesssi keti,
po ti mi goce, punon dhe ti paradite qe hyn paraditeve???![]()
mire kumbull mire,
lum ti qe je ne shpi dhe zgjohesh kur te kesh qejf.
shijoji keto kohe se nuk te vijne me, mund te vijne vetem ne ndonje periudhe dhe nuk do te pelqeje aspak.![]()
apapapa sa te punon truri mor aman,
360° je............
nga i di te gjitha xhanem???![]()
- Frangar, non flectar
ehhhh cti bejme keti, jemi nga familje fallxhoresh, prandaj.
jemi qenie superiore, qe kemi ardh nga planete te tjera, dhe prandaj i dime te gjitha. hehehehe![]()
Krijoni Kontakt