Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593

Libri "Mbi Islamin" i Kryepeshkopit Anastas

Ka marre vesh qe janullatosi ka mbrojt temen e doktoratures me nje histografi per Muhamedin a.s .Ku mund ta lexoj se cfare argumentash ka perdorur?
    "Shoku Mjekesise"

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,397
    Postimet nė Bllog
    22
    Citim Postuar mė parė nga Mjekesia Lexo Postimin
    Ka marre vesh qe janullatosi ka mbrojt temen e doktoratures me nje histografi per Muhamedin a.s .Ku mund ta lexoj se cfare argumentash ka perdorur?
    Lexo librin "Globalizimi dhe Orthodhoksia" pasi atje do te gjesh disa referenca mbi fene islame dhe historikun e dialogut midis krishterimit dhe islamit ne shekuj e vite. Libri eshte konceptuar si ripublikim e kontributit 50 vjecar te Kryepeshkopit Anastas ne levizjen Ekumenike.

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=48992

Albo

Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    une spashe gje atje, ky eshte liber ? apo tema qe ka mbrojtur janullatosi ne lidhje me profetin Muhamed a.s?
    "Shoku Mjekesise"

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Mjekesia,

ti ke degjuar per kete liber, te cilin e kam blere edhe une se fundmi. Cmimi i pare eshte 35 Euro, por mund ta gjesh edhe me lire. Kam pershtypjen se eshte vetem ne greqisht, pra s'eshte perkthyer ende ne gjuhe perendimore, megjithese nuk jam i sigurte per kete gje.

http://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=4021171
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Seminarist : 01-12-2009 mė 14:11

Ernst Kaltenbrunner Maska e Bizantin
    Anėtarėsuar
    26-01-2008
    Vendndodhja
    Swabia
    Postime
    670
    jo mjekėsia, e ke gabim. doktoratura e Kryepeshkopit Anastas ka pat si temė fetė afrikane (animiste, totemiste), jo islamin. libri pėr tė cilin ti e ke fjalėn ėshtė mbi islamin (ky ėshtė dhe titulli i librit), ėshtė ky qė po thotė dhe seminaristi. ėshtė shkruar pėr herė tė parė nė vitin 1975, botimi nė greqishte katharevousa (arkaike) dhe ėshtė ribotuar nė greqishte demotike mė 2006 (i kam qėtė dy botimet). libri qarkullon vetėm nė greqisht por botimi i 2006-ės ka parathėnien, epilogun si dhe pasqyrėn e lėndės edhe nė anglisht.

libri ėshtė njė nga mė tė mirėt qė qarkullojnė nė greqi mbi kėtė temė me njė literaturė jashtėzakonisht tė pasur.
    Slagt ham! Kristenmands sųnn har dåret. Dovregubbens veneste mų.

Gott mit Uns

Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    greqisht sdi une po te jete ne shqip me thoni ku mund ta blej.
    "Shoku Mjekesise"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •