Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga SKENDER_BEU Lexo Postimin
    Paragjykimi ndaj bjondeve eshte mungese edukatet ,nuk eshte shaka kjo dea ,pistimet e tjera i ke shume me vlere,une e thashe ne pergjithsi femrat sepse te gjitha jane te krijuara nga vete perendija jo vetem inteligjente por edhe te mrrekullueshme ,ky eshte mendimi im
    Une futem te biondet vet lol. Nuk po tallesha. Ish dikush tjeter qe po tallej me to.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Une futem te biondet vet lol. Nuk po tallesha. Ish dikush tjeter qe po tallej me to.
    Dhe ti me vrap rende ti dilje krahe nje pafundesie barcaletash per bjondet e amerikes - qe i nxjer ato nga hera te trasha, eh?

Pfff! Cill the **** out peopel!
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Dhe ti me vrap rende ti dilje krahe nje pafundesie barcaletash per bjondet e amerikes - qe i nxjer ato nga hera te trasha, eh?

Pfff! Cill the **** out peopel!
    Ku e pe mbrojtjen? Thjesht sqarova Skenderbeun , qe nuk po tallesha une me biondet por dikush tjeter.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    rinor ja zgjidhja: Ndaj i dhom me skender_beun (antarin e forumit) ene gjate nates ne vend seksit i hyni llafit kshu i muj rresht. Pas i muji sala do vdes ti ne krye skender beu me nojko tjeter ne dhome

si tduket ?

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Shko ne shkolle. Lexo librat qe te japin, shiko ndonje dokumentar, hap forumin e lexo tema e mundesisht jep edhe ndonje pergjigje, sepse te pakten fillon e shkathtesohesh ne te folur; me vone shiko temat qe kane me teper vlere e njohuri e mundesisht edhe neper forume te tjere.

Lexo Apologjine e Platonit, qe flet per "dijen" sipas Sokratit... eshte i lezecem nqs e lexon me vemendje, sepse del idea, qe njerezit injorante bejne sikur dine, ndersa edhe ata qe jane te zote ne punen e vet, me ane te asaj zotesie i duket sikur jane po aq te zote edhe ne fushat e tjera... Si perfundim, me i dituri del ai qe as e ven re qe di.

Me pak fjale, s'ka formule dija, por ti duhet t'i vihesh punes duke mesuar, lexuar, kundershtuar neper mendime kur te duket e drejte ajo qe mendon ti e pse jo edhe duke formuar ndonje grup cfare do lloj...
    La vita č bella...

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Sqarove Skenderbeun?

Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Ku e pe mbrojtjen? Thjesht sqarova Skenderbeun , qe nuk po tallesha une me biondet por dikush tjeter.

Citim Postuar mė parė nga Erlebnisse Lexo Postimin
    Shko ne shkolle. Lexo librat qe te japin, shiko ndonje dokumentar, hap forumin e lexo tema e mundesisht jep edhe ndonje pergjigje, sepse te pakten fillon e shkathtesohesh ne te folur; me vone shiko temat qe kane me teper vlere e njohuri e mundesisht edhe neper forume te tjere.

Lexo Apologjine e Platonit, qe flet per "dijen" sipas Sokratit... eshte i lezecem nqs e lexon me vemendje, sepse del idea, qe njerezit injorante bejne sikur dine, ndersa edhe ata qe jane te zote ne punen e vet, me ane te asaj zotesie i duket sikur jane po aq te zote edhe ne fushat e tjera... Si perfundim, me i dituri del ai qe as e ven re qe di.

Me pak fjale, s'ka formule dija, por ti duhet t'i vihesh punes duke mesuar, lexuar, kundershtuar neper mendime kur te duket e drejte ajo qe mendon ti e pse jo edhe duke formuar ndonje grup cfare do lloj...

Interesante (ajo apologjie Platonit) Ledio!
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Nese s'ke inteligjence te lindur, atehere studio sa me shume.
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga rinor.1 Lexo Postimin
    Si te behem nje njeri inteligjent te mendoj logjikisht ne cdo gje mund te me jepni ndonje liber dicka ndonje mendim juaji
    Lexo edhe meso cdo gje qe te del perpara, ska rendesi se ca eshte ajo, ca fushe eshte apo ca zanati.. Mjafton qe ti ta dish. Disa gjera behen edhe me llogjike, jan spotane, por varet se sa i prire eshte truri jot te kapi disa gjera.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Citim Postuar mė parė nga Don't Lexo Postimin
    rinor ja zgjidhja: Ndaj i dhom me skender_beun (antarin e forumit) ene gjate nates ne vend seksit i hyni llafit kshu i muj rresht. Pas i muji sala do vdes ti ne krye skender beu me nojko tjeter ne dhome

si tduket ?
    ..tybe se te mora vesh se c'ka ke dash me thone.
    Emrin e kam Agim dhe me therrisni, Gimi.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga rinor.1 Lexo Postimin
    Si te behem nje njeri inteligjent te mendoj logjikisht ne cdo gje mund te me jepni ndonje liber dicka ndonje mendim juaji
    Si te behem inteligjent?...

NJe pyetje te tille i beri dhe nje polic nje personi tjeter....si te behem inteligjent?.

Personi-ble 5 kg molle e mi sill mua..e une do te jap farat e molleve qe ti hash..
    E mire ju pergjigj polici-blente mollet ja conte personit...e ky mbasi hante mollet i jepte farat,e i thoshte tani hai...

Kjo vazhdoi per nje kohe te gjate...e mbas shum kohesh polici i ra mendjes!..po une mund ti blej mollet,ti ha e pastaj mund te ha dhe farat e molleve...

Mbasi e mendoj keshtu...shkoi te personi per tu ankuar:
    Pse sme the qe ne fillim qe bashke me farat mund te haja dhe mollet,e pastaj farat nuk te bejne inteligjent..

Personi-Si nuk te bejne inteligjent...ti si u bere.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •