Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20

Tema: cka te bej

cka te bej

ka kohe qe jam nda prej saj e nuk po muj me perballu. jam mes qmendis e spo kam as force ma. du me vdek e spo muj. me mbyt veten thojne eshte gjynah . ketu ku jam , jam i vetem. edhe shoqnin qe e kam e kam largu se ka humb qdo deshire me dal e besa as me bisedu spo di qka me bisedu. pe ndjej se me ka humb cdo shpres . asgje spo me ben ma pershtypje. kam humb shume edhe ka shendeti e spo e marr veten ma. me pare jam nda po se kam pas ket dhimbje. jam mjaft i rritur ama spo di qka po ndodh me mu....

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    jepi forca vetes fati do te buzeqeshe perseri .

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar mė parė nga zemerngrire Lexo Postimin
    ka kohe qe jam nda prej saj e nuk po muj me perballu. jam mes qmendis e spo kam as force ma. du me vdek e spo muj. me mbyt veten thojne eshte gjynah . ketu ku jam , jam i vetem. edhe shoqnin qe e kam e kam largu se ka humb qdo deshire me dal e besa as me bisedu spo di qka me bisedu. pe ndjej se me ka humb cdo shpres . asgje spo me ben ma pershtypje. kam humb shume edhe ka shendeti e spo e marr veten ma. me pare jam nda po se kam pas ket dhimbje. jam mjaft i rritur ama spo di qka po ndodh me mu....
    gjej mbeshtetje te miqte e tu

mos mendo se je vetem sepse ēdo gje ka rrugzgjidhje ne kete jete..

dhe si e permendi king arthu siper , jeta eshte e gjate dhe fati do te trokas perseri !!
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Po ku qe problemi i nderuar...
    ishte faji asaj per ndarjen apo shkaktari qe ti...?
    nNuk ja vlen per nje dashuri te humbur te beshe ato gjera qe ju keni cekur...
    kurr mos haro se ne jete ka persona te tjer qe TE DUAN edhe TI I DON........
    Qe kan nevoj per prezencen e juaj.......
    POR NE JETE NDODHIN HUMBJE ME TE RENDA... NDARJE KU SHKAKTARE ESHTE VDEKJA...
    Por nje gje duhet kujtuar se jeta vazhdon...........
    BISEDO ME MIQTE E TU,DIL ME TO,RIKTHE SHOQERIN DHE C'DO GJE DO TE JET NE VENDIN E DUHUR........
    BUZQESH............ SE NUK KA ARDHUR FUNDI I BOTES..........

" nese jeta te ofron 1000 arsye per te vuajtur... ti tregoi 1001 arsye per te jetuar"

RRESPEKTE..........
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-12-2009
    Postime
    120
    Si i thua vetit burr!
    Mos ti nxen me goja keto fjal
    Jepi mos u dorzo, lufto deri ne frymen e fundit
    harro cfar ka ndodhur, do te kesh jete me te mire ne te ardhmen
    dhe mos harro, gjithmon meshtetu te Zoti

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Nje poet ka shkruajtur diku qe spo me bie nder mend ne keto momente kete Fraze: Kur mbaron nje lidhje nuk nenkupton vuajte edhe dhimbje por forca per tu hedhur drejt nje dashurie te re.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anėtarėsuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    IL__SANTO
    §uŽ®3Mā©„ --Kur mbaron nje lidhje nuk nenkupton vuajte edhe dhimbje por forca per tu hedhur drejt nje dashurie te re.
    Shumė mirė e paska thėnė:-- SANTO-- nga njė dashuri e parė e pafat fillova njė dashuri tė RE e tė lumtur dhe tash e 30 vjet vazhdoj ta shijoj sikur tė ishte e para dhe e fundit ,pėr mua s'ka rėndesi se cili ishim fajtor i ndarjes ,se nė kėtė Botė s'fiton gjithnjė drejtėsia!!!!!
    zemerngrire ---- suksese nė Jetė nė Familje dhe nė Dashuri-siē po e sheh nuk je vetem edhe ne tė presim tani mė lajme tė mira dhe do tė vazhdojmė se bashku nė F.SH
    Vazhdo tė na shkruash se nuk je vetem tani!!!!

Pėrshendetje tė gjithėve nė F.SH

i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

O! Zemėrngrirė!

Te ne nė Kosovė kan vdekur pėr vatan dhe ndodhė qe nga dy e tri vite kush nuk ja hapė derėn me ngushllu famljėn e deshmorit. Po ti nėse humb jetėn tėnde pėr tė dashuren, vetėm do qeshin me ty, se puna jote askujt nuk i hynė nė punė. Andaj dėgjo kėshillat e IL_SANTO-sė e tė tjerėve, se nė kėsi raste shtirė ėshtė pėr ta identifikuar dashurinė e vėrtetė. Dashuria ėshtė si supa: lugėt e para janė shumė tė nxehta, ato tė fundit shumė tė ftohta. Manjani

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    O Zemerngrire:
    Nuk ka gje kaq te shtrnjte ne kete bote sa te japesh jeten per te.Ti do te dashurohesh perseri dhe do te qeshesh me vete per mendimet qe ke pas.Po lidhu me njerze,e mos rri i vetmuar.Shpresat vdesin te fundit.

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Ajo qė iku,iku.Pa e ditur arsyen fare se pėrse tė ka braktisur,njė gjė ėshtė e sigurtė.Nuk tė ka dashuruar.Ndaj mblidh mėndjen e bėj si ta kanė bėrė.Kėshtu ėshtė kjo botė.Tė vrasėsh veten pėr njė femėr qė nuk tė ka dashuruar!
    Nė se je ndarė ti, ashtu si edhe thua,shko pėrsėri pranė saj nė se nuk jeton dot pa tė.Po a tė pranon ajo nė se e ke ndarė ti?!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •