Ne 2003 duke chatuar u njoha me 1 djale,i cili esht ne f.sh. Une jetoja ne shqiperi ndersa ai jasht. Mbas pak kohe lindi dashuria e para per mua se di e sata per ate. Cdo gje ne fillim shkonte mire por pasjaj filluan problemet pak nga mua e pak nga ai. Ne 2004 ma shkruan me sms qe é finita. Pa te dhene nje shpjegim,pse? Kam vuajtuar dhe vazhdoj te vuaj. Cte beja ne ato momente? Vendosa te mos e hapja me f.sh.ne menyre qe mos ti lexoja postimet qe bente ai,dhe keshtu bera. Kaluan 6 vite dhe u rregjistrova perseri. Shikoj qe ai me kishte kerkuar tek Njezer te humbur, per te ditur se si jam. Cne ky interesim ne 2007? Ia kam bere vetes me mijera here kete pyetje A me ka dashur ndopak ky njeri apo ka qen thjesht nje kalim kohe? Nuk kam bere ate qe bejn 99% e njerezve kur ndahen qe hedhin kujtimet qe kan nga i/e dashura. Unazen dhe foton e tij e kam akoma. Kjo gjendje po me shkaterron me shume se perpara. Nuk e di cte bej. Dhe pse gjithe diten e kam te zene me shkollen dhe punen mendja vetem tek ai. Si te dal nga kjo gjendje?
Krijoni Kontakt