Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20

Tema: cka te bej

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Vrit memorjen e saj. Ne mendjen tende.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga zemerngrire Lexo Postimin
    ka kohe qe jam nda prej saj e nuk po muj me perballu. jam mes qmendis e spo kam as force ma. du me vdek e spo muj. me mbyt veten thojne eshte gjynah . ketu ku jam , jam i vetem. edhe shoqnin qe e kam e kam largu se ka humb qdo deshire me dal e besa as me bisedu spo di qka me bisedu. pe ndjej se me ka humb cdo shpres . asgje spo me ben ma pershtypje. kam humb shume edhe ka shendeti e spo e marr veten ma. me pare jam nda po se kam pas ket dhimbje. jam mjaft i rritur ama spo di qka po ndodh me mu....
    Ke rene ne depresion.

Kaloh kohe me miqt dhe ata qe te rrethojne, mbyshe dite qe te mos kesh kohe te mendosh per ate vajzen.

Njerzit pesojne zhgenjime me te renda ne jete.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e arianit_real
    Anėtarėsuar
    07-08-2006
    Postime
    134
    I nderuar , thone qe " ca dashuri jane si dhembet e pare , biejne lehte e pa dhembje per tu lene vend dhembeve te tjere me te forte " ...

behu i forte ore djale, nuk leshohet vetja keshtu....
    une jam vajze, dhe i dashuri qe i fala gjithcka, me la, sepse kuptoi qe e doja me shume se veten. e zuri frike sepse sic duket nuk me donte aq shume, e me la pa asnje arsye....
    vuajta vertet, por kjo me beri me te forte se me pare.
    mua me ndihmoi shume shoqeria dhe puna, vetmia ne keto raste nuk ndihmon
    jeta vazhdon ... gjithsesi...
    - Frangar, non flectar

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    ka kohe qe jam nda prej saj e nuk po muj me perballu. jam mes qmendis e spo kam as force ma. du me vdek e spo muj. me mbyt veten thojne eshte gjynah . ketu ku jam , jam i vetem. edhe shoqnin qe e kam e kam largu se ka humb qdo deshire me dal e besa as me bisedu spo di qka me bisedu. pe ndjej se me ka humb cdo shpres . asgje spo me ben ma pershtypje. kam humb shume edhe ka shendeti e spo e marr veten ma. me pare jam nda po se kam pas ket dhimbje. jam mjaft i rritur ama spo di qka po ndodh me mu....
    hey zemergrire si je? I mendushem tu mendu kajher en jet nji ndjenj e cuditshme ishtu si ty na e posedon zemren tanve. Cdo moment ndjejm nji parahati t'cuditshme. Ca fantazmet na ka posedu zemren? Dielli lind per boten cdo mjes por... por asht ai momenti kur perendon en zemra tona . Per i periudh te shkurten ti do rrish en heshtje kajher, e do belbzosh dicka kajher... aq shum do te marrin malli per at vajzen aq shum sa edhe mundohesh me e harru. Do lexosh letrat e saj e do shikosh fotot e saj kajher, ti kajher ke me lexu vizat e fatit en doren tane. do shkrush dicka si ke shkru ktu, do lexosh dicka en libra e aty do gjesh at vajzen ne pytjet e pergjigjet. Do buzqeshesh e do derdhish lot kajher. Do thush dicka e do mshehish dicka... do rrish en heshtje kajher e do belbzosh dicka ...aq shum ka me te marr malli per te aq sa edhe do munohesh me e harru. E nji dit kur koha te ket ba te veten e memorjet e saj ti zajn pluhuni.. e ajo te ket ik prej menjes tane...dikush tjeter do vijn en vend te saj... me i ftyr te re... me i histori te re...
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-01-2010
    Vendndodhja
    shkup
    Postime
    20
    mundohu te bsh aktivitete me shum me qellimm q eta humbasesh mendjen nga ajo.Tek e fundit nuk ka qene fati yt se po te kish qene Zoti medoemos do ju bashkonte.Jepi vehtes kurajo duke menduar qe do te behet me mire dhe ndrysho diqka ne jeten tende.Nis nga e para,sepse pas cdo shiu del dielli me i nxehte

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Qka te besh,!!!
    vazhdo jeten dhe shpreso,(cdo e mire e ka nje te keqe cdo e keqe e ka nje te mire)
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

Forgottenprincess Maska e dikushparendsi
    Anėtarėsuar
    26-02-2009
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    21
    ejpi forca vetes..po pse u ndave????thjesht merru me dicka tj dhE do e shohesh qe do behesh me mire

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    Ata Qe Mendojne Per Vetevrasjen Jane Qeniet Me Egoiste Ne Univers. Jane Me Te Pabeset, Dhe E Tregojne Me Keto Ide Shume Idjoteske!
    Sepse Jam I Bindur Qe Ka Njerez Qe Do Linin Jeten E Tyre Per Keta Njerez Qe As Qe E Meritojne Aq Shume Dashuri...
    Dhe Ata Cbejne Mendojne Te Ikin Dhe Te Lene Njerez Mbas Me Vuajtje Me Te Madhe Se Vdekja!

Rrituni Femije Kopshti, Nuk Rrotullohet Gjithcka Rreth Jush, Do Beheni Me Te Forte Per Te Tjeret Qe Keni Mbrapa!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2008
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    195
    Duhet te gjesh nje vajze tjeter ma degjo fjalen dhe do e shikosh. Kte te njejten e ka kalu un para teje me nji vajz me te cilen bahkjetova. KKopje si ti.
    Sic tha dhe besoja, ajo nuk te ka dashuruar.
    Pra, gjej nje vajze, gjej nje pune intensive, dhe rri me shoket.
    Mos harro zotin te parin!
    Respekt vlla!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •