hehe te gjithe ateistet dhe te krishteret ketu thone qe rrjeshin nga familje poromuslimane, GENJESHTER. Ndoshta edhe mund t'a kene quajtur veten musliman, por te kene qene muslimane sic duhet JO.
Me vie keq per prinderit e tu qe paskan qene aq te pa zote qe t'a edukojne nje femije, por per dallim nga ata, prinderite e mi kane qene dhe jane shume edukues dhe te papare ne karakter. Andaj ajo edukata e tyre ne na ka shtyre qe t'a vazhdojme rrugen e tyre, per t'a kuptuar pastaj se pikerisht ajo eshte RRUGA E SHPETIMIT. Pra kemi kaluar pre imitimit ne argumentim

gje qe juve ju mungon, sepse keni plote mangesi
Prap te garantoj qe femijet e mi nuk do jene asgje tjeter pervec MUSLIMANE dhe per kete flej pa gajle, sepse vetet keshtu do jete. E din pse?
Sepse une per dallim nga prinderit e tu qe nuk kane ditur te te edukojne te 'ngratit' (sic i quan ti), une do mirrem me ta dhe nese eshte nevoja t'i ruaj nga ndikimet e rrugeve te DEVIJUARA qe mbreterojne ne vendin tone, atehere jam e gatshme te largohem nga vendi dhe te shkoje aty ata njerez nuk mund t'i fusin hundet, sepse per ndryshe... e din vet se cfare behet
Se cili jemi ne rrugen e Isait a.s. (Jezusit) nuk e kam ndermend te te argumentoj, se eshte e kote, vetem te them qe kur te kthehet ai do e shofim.
Paralajmerim qe te mos jesh i befasuar.
Krijoni Kontakt