Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 48
    greket une i urrej me shume se ju, e di perse?

Greket ashtu si Amerika, e ka futur shqiperine ne axhenden e tyre shumeshekullore. Pak e nga pak do na hane te gjalle, ēdo shekull duke na grapbitur nga nje krah, kembe.

greket, e kam fjalen per qeveritaret i urrej, kete sa per dijeni,
    por me shume urrej qeveritaret tane.

E di shprehjen: Zot me ruaj me prej shqiptareve dhe jo prej djallit?

Nese njerezit si ju, zgjohen, ia shkundin kembet diktatoreve shqiptare, atehere do te them: Zot me ruaj prej Grekerve dhe Serbve,

rezart
    Revolucioni ėshtė pėr bishat, evolucioni pėr njerėzit!©

popujt jane gjithmone viktima te diktatoreve te tyre.

puna e artistit eshte qe ata t'i zgjojne popujt, t'i ndihmojmne te arratiset prej kafazit tirnaik,

ne kete mneyre dua une qe t'i afroj shqiptaqret me greket dhe italianet. Se pari duke i zgjuar dhe mbajtur te verteten para syve dhe me pas afrmin, kjo vlen edhe per ju

qe ne te afrohemi, duhet qe te miren e kombit ta veme mbi interesat apo preferencat tona politike,

rezart

naive s'eshte te thuash te verteten, sado e hidhur qofte kjo,

naive eshte te biesh ne te njejtin kurth,

ne vitin 1997-te une isha ne elbasan.

Dy makina ushtarake iu afruan kryqezimit te Cerrikut, ne elbasan. prej saj zbriten ushtare te ēiorentuar,, qe flitnin shatra patra,

Oj none, oj none, ka bi cerriku, keto ishin trimat e berishes per te shtypur kryengritjen e jugut,
    e kupton zotrote?

Citim Postuar mė parė nga javan Lexo Postimin
    Po ti si qellove kaq i kulturuar mes nje kombi te tere dhe familjes tende nder breza te pakultuar, plackitese, dhe pa principe morale? Bazuar ne ato qe shkruan vete ka vetem dy mundesi:

1. Nuk je shqiptar gjenetik ( i pakulture, hajdut dhe interesaxhi)
    2. Kultura e kombeve te huaja qe ke marre ka konvertuar gjenet e tua ne nje nacionalitet te ri.

Per kete arsye, zoteri eshte e kote te komementojme me ty. Ti nuk ke asgje te perbashket me ne plackitesit dhe materialistet pa principe si ne. Po ashtu, nje njeri i kulturuar dje me parime mund te ndjeje keqardhje per te pakulturuarit, por jo per njerezit e prishur, pasi injoranti edhe mesohet ndersa i prishuri e cdo gjenerate eshte i pashprese. Andaj, keqardhja jote per kete gjen te "prishur" zbulon asgje me shume e me pak sesa kenaqesine tende te brendshme te se qenit nje gjen hibrid i implantuar gjetiu.

Na kurse hipokrizine.

lexuat ju gjekundi te them se une qenkam aq i kulturuar.

une po perpiqem ta dua vendin tim me syte hapur, t'i nxjerr vete konkluzionet dhe ta gerrmoj te verteten ne arshiva te ndryshme, shqiptare dhe te huaj,
    sa per plaēkitesit,

shumica e njerezve te ndershem u arratisen ne perendim , per te mos u bere leva te korrupsionit,

kaq

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anėtarėsuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjė
    Postime
    947
    Citim Postuar mė parė nga RSHP Lexo Postimin

Greket ashtu si Amerika, e ka futur shqiperine ne axhenden e tyre shumeshekullore. Pak e nga pak do na hane te gjalle, ēdo shekull duke na grapbitur nga nje krah, kembe.

rezart
    Bie shume ne sy qe i urren greket,sidomos me keto faktet historike grekoenveriste qe na sjell ketu.
    greqine e krahason me SHBA??
    zoti e ruajte Shqiperine nga rrezterret si ty.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga RSHP Lexo Postimin

Nese njerezit si ju, zgjohen, ia shkundin kembet diktatoreve shqiptare, atehere do te them: Zot me ruaj prej Grekerve dhe Serbve,

rezart
    Po. Shprehje e holandezeve, pro-Serbeve dhe anti-Amerikaneve me te shquar te Europes. E kundershtareve me adamante te ndehyrjes ne Kosove.

Te vish ne nje forum shqiptar dhe te percosh psikologjine antishqiptare qe ke perftuar ne kete popull inept, te droguar dhe korruptuar eshte me zi se te jesh Grek, Serb ose Holandez. Eshte te jesh Tradhetar dhe Mosmirenjohes.

Po ti si qellove kaq i kulturuar mes nje kombi te tere dhe familjes tende nder breza te pakultuar, plackitese, dhe pa principe morale? Bazuar ne ato qe shkruan vete ka vetem dy mundesi:

1. Nuk je shqiptar gjenetik ( i pakulture, hajdut dhe interesaxhi)
    2. Kultura e kombeve te huaja qe ke marre ka konvertuar gjenet e tua ne nje nacionalitet te ri.

Per kete arsye, zoteri eshte e kote te komementojme me ty. Ti nuk ke asgje te perbashket me ne plackitesit dhe materialistet pa principe si ne. Po ashtu, nje njeri i kulturuar dje me parime mund te ndjeje keqardhje per te pakulturuarit, por jo per njerezit e prishur, pasi injoranti edhe mesohet ndersa i prishuri e cdo gjenerate eshte i pashprese. Andaj, keqardhja jote per kete gjen te "prishur" zbulon asgje me shume e me pak sesa kenaqesine tende te brendshme te se qenit nje gjen hibrid i implantuar gjetiu.

Na kurse hipokrizine.

qe jam shqiptar me rrenje, kete s'e luan as topi. kam lindur ne elbasan une, dhe Elbasani patriotik, ka lindur me shume atdhedashes sesa tradhtare.

Kete e deshmon historia vete.

Mbrojtja qe ti i ben shqiperise tingellon si ajo e dikurshme: Mbrojtje anti-revizioniste,

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Une mendoj se kemi te beje me sindromat e nje te semuri psiqik,qe ka humbur vetedijen dhe flet ne kllapi.Ky njeri pa shtylle kurrizore qe ka vetine e ujit qe mer forme sipas enes akoma nuk eshte ne gjendje te dalloje Evropen nga Afrika.Mjere ata njerez qe mendojne si ky...
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Po. Shprehje e holandezeve, pro-Serbeve dhe anti-Amerikaneve me te shquar te Europes. E kundershtareve me adamante te ndehyrjes ne Kosove.

Te vish ne nje forum shqiptar dhe te percosh psikologjine antishqiptare qe ke perftuar ne kete popull inept, te droguar dhe korruptuar eshte me zi se te jesh Grek, Serb ose Holandez. Eshte te jesh Tradhetar dhe Mosmirenjohes.

mua me kercenuan serbet ketu me vdekje, e di perse? sepse ne nje interviste timen thashe se Sergbet e sotem po ecin ne gjurmet e milosheviēit,

mos fol gjepura te kota.

Ai qe te kritikon te do, ai qe s'te do, s'te kritikon, por hesht, te le te biesh ne gremine dhe me pas ose brohoret ose lot rolin e judes,

Citim Postuar mė parė nga Bel ami Lexo Postimin
    Une mendoj se kemi te beje me sindromat e nje te semuri psiqik,qe ka humbur vetedijen dhe flet ne kllapi.Ky njeri pa shtylle kurrizore qe ka vetine e ujit qe mer forme sipas enes akoma nuk eshte ne gjendje te dalloje Evropen nga Afrika.Mjere ata njerez qe mendojne si ky...

dialogu vdes, kur ne bisede e siper, s'jep e merr, ashtu si edhe ne dashuri,

eshte e kote te flasim, ne mbyllje:

Ta gezoni Berishen me tymin e tij,

rezart

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •