Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 46 prej 46
    ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Citim Postuar mė parė nga roniii Lexo Postimin
    Konsideroj se kjo teme duhet mbyllur tani pasi qe i erdhi zgjidhja edhe ketij rasti.

zgjidhja ishte perfundimi i qdo komunikimi mes njeri tjetrit,arsyeja nuk kishte shpresa te mjaftueshme per te vazhduar me tej.

Faleminderit te gjithve per mundin dhe kohen qe humben ne kete teme.
    Jo re ca teme te mbyllur???Pa te lidh me te, smbyllen kjo teme :P

Tashi me qene cun i zgjut ti ene njicik aktor "pa shkoll" po me talent, e bo kte gocet, shoku me lujt menc...

Boni tangerllik tashi, kur te te marre ne tel, rriji ftohte, boje te vije te ty vete, se e kemi fiksim ne gocat kur sna e varin, tiu shkojm mbrapa

Mos i humb shpresat, mos u bej fare, a e do, perdor cdo gje "normale" ta kesh, ca u be kjo pune kshu, ec tashi per dy dit mbarun ndjenjat.... Guxim cuno
    Really Dude... Get A Life!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-12-2009
    Postime
    10
    Po me thoni te shitem si pa ndjenja, ashtu edhe do te bej, nese ajo do te me kthehet (siq eshte kthyer ne shum raste e un budallai e prisja krahe hapur gjithmone) do te ndryshoj metode..adaes te lutem me trego si ta beje vajzen te me ndiej mungesen sepse mendoj se ajo eshte gjeja e vetme qe mund ta beje te kthehet ..

e dua ketu eshte problemi se po te ishte ndryshe nuk do ta kisha zgjatur kaq shum...

Adaes pres udhezime nga ti pasiqe po e vrej se din shum sa i perket ketyre gjerave... Njekohesisht te falenderoj per kohen qe po i kushton problemit tim.. Faleminderit.
    well...

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    roniiiiiiiiiiiiii ma jep mua adresen e saj ne msn se te ndihmoj une,dhe mua roni me therrasin shkurt lol...te ndihmoj megjithmen lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-12-2009
    Postime
    10
    Citim Postuar mė parė nga Eros- Lexo Postimin
    roniiiiiiiiiiiiii ma jep mua adresen e saj ne msn se te ndihmoj une,dhe mua roni me therrasin shkurt lol...te ndihmoj megjithmen lol
    hahahah eros kam harruar ta cek ne fillim se ky problemi im eshte nje mision sekret per te ,, nuk bene ta dij asesi hahah.
    well...

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Eee di ca prej ktyre gjerave

Degjo tashi, e ke prit gjithmone me kraj hapur, tani mbylli krahet madje kthe edhe kurrizin.

As mos e merr ne telefon, as mos i fol ne internet e as mos i co sms.

Nqs ajo te con sms "ckemi ca po ben, nuk kujtohesh fare per mu" nje pergjigje e ftohte fare si"hic mire, kam pas pun (qe ty skan cfare te te duhen)"

Po te morri ne tel per te te a takohemi, thuji kam pune tashi, te marr vete me vone, merre neser ose pasneser, takohuni edhe nje muhabet i pergjithshem fare, pa lidhje beji. Nqs te pyt ca punesh kishe, i thuj ca te duhet ty troc, as mos te te dridhet qerpiku.

Po e takove ne rruge rastesisht, nje ckemi te ftohte e ik.

Asaj do ti vije plasja qe spo ia var, ene qe po e perjashton nga jeta jote e gjithmone e me shume do te kembengule te hyje prape ne jeten tende, madje te zere vendin e pare.

Sillu ftohte, po jo ta lesh fare "mbas dore",dmth takoje, ktheji pergjigje... e deri sa ajo te vije te ti vete, mbaji ndjenjat e veten.

Tashi per momentin kaq mund te te them... pastaj shofim me ca ka per te ndodh
    Really Dude... Get A Life!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-12-2009
    Postime
    10
    Citim Postuar mė parė nga Adaes Lexo Postimin
    Eee di ca prej ktyre gjerave

Degjo tashi, e ke prit gjithmone me kraj hapur, tani mbylli krahet madje kthe edhe kurrizin.

As mos e merr ne telefon, as mos i fol ne internet e as mos i co sms.

Nqs ajo te con sms "ckemi ca po ben, nuk kujtohesh fare per mu" nje pergjigje e ftohte fare si"hic mire, kam pas pun (qe ty skan cfare te te duhen)"

Po te morri ne tel per te te a takohemi, thuji kam pune tashi, te marr vete me vone, merre neser ose pasneser, takohuni edhe nje muhabet i pergjithshem fare, pa lidhje beji. Nqs te pyt ca punesh kishe, i thuj ca te duhet ty troc, as mos te te dridhet qerpiku.

Po e takove ne rruge rastesisht, nje ckemi te ftohte e ik.

Asaj do ti vije plasja qe spo ia var, ene qe po e perjashton nga jeta jote e gjithmone e me shume do te kembengule te hyje prape ne jeten tende, madje te zere vendin e pare.

Sillu ftohte, po jo ta lesh fare "mbas dore",dmth takoje, ktheji pergjigje... e deri sa ajo te vije te ti vete, mbaji ndjenjat e veten.

Tashi per momentin kaq mund te te them... pastaj shofim me ca ka per te ndodh

faleminderit shum do te vazhdoj siq me ke thene dhe do te te tregoj per vazhdimesine e gjerave.

degjohemi prap.
    well...

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •