Miredita,
me falni nese po ju shqetesoj me kete shkrimin tim apo po ju marr kohe,mirpo kam nje hall qe vet nuk po munem ti beje zgjidhje..
do ta sqaroj qeshtjen nga fillimi...
Ne fillim e kisha vetem shoqe,pastaj shoqeria jon u afrua aq shum sa qe thoshim se nuk mundemi pa njeri tjetrin,pikerisht aty ishte pikekthesa ime dhe u dashurova ne te..dmth ne shoqen me te ngushte..
por nuk i ve vetes faj qe u dashurova ne te pasiqe ajo me jepte shenja dhe qdo dit e me shum me bente pervete me sjelljet e saja,me trajtimin dhe respektin qe ma jepte..
dhe pas 2-3 muajsh me at ndjenje brenda un e ftova qe te flisja me te,por vetem me te, dhe ja shpreha dashurine time,ajo ne fillim me tha , kam mbetur pa tekst nuk di qfar te te them ti je vetem shoku im etj etj..
Por ne te dy prap flisnim si dy shok te ngushte dhe dilnim bashk e benim qejf,me pak fjal ishim ne kontakt 24or celular/internet/live...koheve te fundit ia kam permendur punen time,ia kam thene dashurine time aq shum sa qe ajo mendonte se zgjidhja e vetme ishte ne te dy te mbanim distance...un i thash okej si the ti ashtu do te behet,,por pas 2-3 ditesh ajo me shkroi prap ne msn duke me then se i mungon teper shoqeria ime,dhe se ka nevoj per mua..por kur i ofrova lidhje ajo me tha se nuk ishte e gatshme dhe se nuk kishte ndjenja ende edhepse thonte se i meritoja..
aq shum jemi te lidhur me njeri tjetrin sa qe edhe kur ndodh ndonjeher te kemi mosmarrveshje per nje gje(normalisht ndodh teper rrall) ne prap gjejm mundesin te afrohemi dmth deri tani nga pervoja ime me te kam vertetuar se smund te na ndaj asgje..spaku deri tani me kto sfida qe kemi perballuar..
nese dikush din te me ndihmoj me nje tekst paksa me te detajuar jo thjesht komente.. qfar te beje me pas,, te vazhdoj komunikimin me te si perpara dmth te rri si shoku saj i ngushte apo te largohem dhe te pres qe nese dashurohet te me lajmroj...
faleminderit shume.
Krijoni Kontakt