Formacioni me i mirë :
Portjer : Casillas
Mbrojtes : Cole , Terry , Hierro , R.Carlos
Mesfushor : Gerrard . Iniesta , C.Ronaldo
Sulmues : Messi , Raul , L.N Ronaldo
FORMACIONI : 4-4-3
Formacioni me i mirë :
Portjer : Casillas
Mbrojtes : Cole , Terry , Hierro , R.Carlos
Mesfushor : Gerrard . Iniesta , C.Ronaldo
Sulmues : Messi , Raul , L.N Ronaldo
FORMACIONI : 4-4-3
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Por atehere kan marr me shume se kurr ! Ca bere De Boer(Frank) gjat Euro 2000 ? Po Weah ne fund me Milanin ? Nuk ka rendesi nese ishin ne fund , un mbaj mend Luca Toni-n ka pas luajtur me Brescia bashke me Taren , tani konsiderohet nje nga me te miret edhe pse eshte i vjeter ne moshe !
Sa Champions ka fitu inter me Arsenalin Gjino?
Kush është futbollisti më i dështuar nga 10-të vjeçar?
1-David Beckam , 2-Andryi Shevchenko , 3-Nelson Dida
shifet qe fillu me pa futboll dy vitet e fundit gjino
ahhahahaahahaahahahaahportier : Toldo
Mbrojter : Roberto Carlos , Cafu , Frank De Boer , Jaap Stam
Mesfushore : Zidane , Kaka , Messi , Cristiano Ronaldo
Sulmues : Recoba , Weah
Trainer : Scolari
Batuta me e madhe e 10-vjeçarit?
Recoba ne 11-çen e dekades
ahhhaahahahahaaha
Hapesi i temes duhet ta kishte vene qe ne fillim, ndalohet ne menyre te kategorike pjesmarrja e tifozeve te Interit ne kete teme. Eshte qesharake te thuhet se Shevchenko, Beckham dhe Dida jane te deshtuar. Te tre keta futbolliste kane fituar aq tituj me klubet e tyre sa ka fituar interi ne gjithe historine e tij![]()
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
1 ndeshje nuk ben diferencen ! Recoba eshte nga ato lojtar qe bejne diferencen gjithe sezonin , jo 1 ndeshje ! 1 ndeshje vleren e ka zero!
hahahhahahhahah
Beckam top modeli ?
Sheva palla ? e beme lesh kur luajti kunder nesh !
Dida deshtaku , as Milanistet nuk e mbrojne se ja ka sjell ne maje te hundes .
Gjino, te thashe, aq sa kane fituar keta te tre me ekipet e tyre ka fituar interi ne te gjithe historine e tij
Beckham ka luajtur qe ne moshen 17 vjeçare ne formacion me Manchester United, ka fituar Ch.L me Manchesterin, ka fituar dhe kampionate disa, dhe ka bere ndeshje spektakolare. (por ti nuk i ke pare se duhet te jesh tifoz 1 vjeçar e gjysme) Gjithashtu ka fituar kampionat me Real Madrit.
Sheva, ca te flas une, vetem Interit sa gola dhe çfare golash i ka shenuar. Plus pastaj gjithe ato trofe qe ka fituar me Milan.
Aq deshtak eshte Dida, saqe ju e keni gjuajtur me fishekzjarre vetem e vetem perse bente disa pritje spektakolare. Plus qe dhe ky ka fituar shume tituj me Milan.
Vetem tifozat interista mund te konsiderojne deshtime te tille lojtar. Gjino, deshtaket me te medhenj shikoi se i ke brenda ekipit tend, per çdo vit nje lojtar i Interit fiton titullin Bidoni i Arte ne Itali apo harrove? Ja psh, te te kujtoj une nje deshtak, Adriano.![]()
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Krijoni Kontakt