Close
Faqja 15 prej 16 FillimFillim ... 513141516 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 154
    i/e regjistruar Maska e elonesa
    Anëtarësuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    Do ta doja......:S
    Prinderit ma kan mesuar edukaten .....jeta me ka mesuar me ke ta perdor ....

ღ Ƴℓℓëʓ ღ Maska e RiGerta
    Anëtarësuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Do sakrifikoja shume.Meqe sakrifica eshte edhe si mjet mates i dashurise.
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar më parë nga RiGerta Lexo Postimin
    Do sakrifikoja shume.Meqe sakrifica eshte edhe si mjet mates i dashurise.
    dashuria nuk matet dot me asgje... me e shumta qe mund te besh, eshte thjesht t'a ndiesh...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

Anëtarësuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Citim Postuar më parë nga uj me gaz Lexo Postimin
    dashuria nuk matet dot me asgje... me e shumta qe mund te besh, eshte thjesht t'a ndiesh...
    Po si do di pala tjeter se sa e ndien?megjithese do te tingelloj pak si utopi, por une mendoj qe fuqia e dashurise eshte aq dominuese sa qe llogjika ne raste te ketilla e humb kuptimin dhe sakrificat kalojne cdo kufij.Edhe me sublimja perballe, pra vete kuptimi i jetes nuk paraqet asnjelloj sfide.

Se vetem t'a ndjesh kjo eshte ajo pikenisja e asaj cfare ti ben per dashurine
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

Jam Ai Maska e RockStar
    Anëtarësuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nën hijen e qerpikut tënd...!!!
    Postime
    1,956
    Do beja çdo gjë qe do ishte brenda mundësive te mija.
    Mendo dhe Pasurohu

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar më parë nga RiGerta Lexo Postimin
    Po si do di pala tjeter se sa e ndien?megjithese do te tingelloj pak si utopi, por une mendoj qe fuqia e dashurise eshte aq dominuese sa qe llogjika ne raste te ketilla e humb kuptimin dhe sakrificat kalojne cdo kufij.Edhe me sublimja perballe, pra vete kuptimi i jetes nuk paraqet asnjelloj sfide.

Se vetem t'a ndjesh kjo eshte ajo pikenisja e asaj cfare ti ben per dashurine
    nese pala tjeter do jete ne dashuri me ty do e ndieje dhe ajo, njelloj si ti ne dashuri me palen tjeter do e ndiesh, nese pala tjeter do jete ne dashuri me ty...

p.s. ti nuk mendove se fuqia e dashurise eshte dominuese, ti thjesht ndieve dashurine brenda teje... vec nuk gjete fjalet e pershtatshme per t'a pershkruar ate ndienje, gje qe askush nuk mundet e nuk do mundet ndonjehere... bukuria e dashurise eshte ndienja brenda teje... dhe po, dashuria eshte Zanafilla e gjithckaje...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

Anëtarësuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Citim Postuar më parë nga uj me gaz Lexo Postimin
    nese pala tjeter do jete ne dashuri me ty do e ndieje dhe ajo, njelloj si ti ne dashuri me palen tjeter do e ndiesh, nese pala tjeter do jete ne dashuri me ty...

p.s. ti nuk mendove se fuqia e dashurise eshte dominuese, ti thjesht ndieve dashurine brenda teje... vec nuk gjete fjalet e pershtatshme per t'a pershkruar ate ndienje, gje qe askush nuk mundet e nuk do mundet ndonjehere... bukuria e dashurise eshte ndienja brenda teje... dhe po, dashuria eshte Zanafilla e gjithckaje...
    Ke te drejte gazi Mendoi qe dashuria eshte e pazberthyeshme ne fjal prandaj ketu qendron esenca se po te mund te pershkruhej mandej nuk do te kishte vleren qe ka.
    Ok pra, jepini gjithcka qe meriton dashuria dhe zhgenjimi nuk do te egzistoj, sfidoni ambjentin ku jetoni degjoni zemren para se te vendosni dhe udhehiquni nga mendja(llogjika) duke ndier dhe dashurur me zemer.

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Dashuria e vertete eshte dhurate fatale, pa parashikime dhe pa litime.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

do leshoja fruta

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2010
    Postime
    77
    Do e shijoja, per aq kohe sa do zgjaste.

Faqja 15 prej 16 FillimFillim ... 513141516 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •