Milan e Inter mendojne me shkemby Jankulovskin me Mancinin. Problemi eshte se Jankulovski nuk pranon me shku te Interi. I ka telefonu edhe Mourinho por nuk i mbushet mendja.
Nuk ka faj. Nuk lihet vila per kasollen![]()
Milan e Inter mendojne me shkemby Jankulovskin me Mancinin. Problemi eshte se Jankulovski nuk pranon me shku te Interi. I ka telefonu edhe Mourinho por nuk i mbushet mendja.
Nuk ka faj. Nuk lihet vila per kasollen![]()
E shyqyr me ne fund. Uroj qe Leonardo ti gjeje hapsirat e duhura dhe te rikthehet ai Mancini qe ka qene te Roma. Kam pak besim se do behet pasi te gjithe ato qe ja kemi mare Interit si te deshtuar nga ana e tyre, i kemi bere yje qe na i kerkojne nga 40-50 mln.
Suksese
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Te shofim si do shkojm, vetem Leonardo mund ta kthej ne lojtar qe ishte tek Roma, se me perdentet e perdornin vetem per 2 ndeshje...kot nuk perfundojn lojtaret nga yje ne fundrina tek ekipi fallso, qe vetem ble lojtar prej 30 mil vetem per 2 ndeshje gjithsej.
Per Paton ose Ronaldinjon do jet zevendesues i mire.
Il Club Pił Titolato Al Mondo
ata qe ju quani funderrina kete sezon ju kan treguar dhembet keshtu qe flisni per dicka tjeter jo me per interin.
merrni mancinin po deshet ju japim edhe ndonje rezerve tjeter
vari leshte
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
une e kisha qejf te bajerni kete mancinin
JO SEKS PARA MARTESE
milanista nuk ja ka ngelur me gje per te then vetem te shani interin,,,,,
jeni ber te merzitshem
nuk do shkruaj me ketu per nje fare kohe deri sa te flasim per futboll
vari leshte
oliinter, bravo u qofte mo nuk po ua mohon njeri meritat. Vetem per nje gje u ēudita, kur pashe qe Interi ankohet per arbitrat. Kam qesh me te madhe.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Krijoni Kontakt