Close
Faqja 9 prej 53 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 522
    i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga dritek7 Lexo Postimin
    ore dupek...Shkoder locja po ban pall me sum ne uj e ti akoma vazhdon te besh derr-derr per Milan...
    hala gjalle ti mor sigurims i kalbun? thashe se na u hoqe. prap palle paske mbete, vazhdon me fole idiotlleqe
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga puroshkodran : 13-01-2010 mė 18:13

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    mezi po pres ndeshjen e dyte me Interin per kampionat .

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga King_Arthur Lexo Postimin
    mezi po pres ndeshjen e dyte me Interin per kampionat .
    ju ka mar malli per 4 petllat me duket?????
    vari leshte

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    hala gjalle ti mor sigurims i kalbun? thashe se na u hoqe. prap palle paske mbete, vazhdon me fole idiotlleqe
    komunistat nuk dorezohen pa jua mbyll gojen mbeturinave te kombit....rroft partia dhe internacionale...

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga dritek7 Lexo Postimin
    komunistat nuk dorezohen pa jua mbyll gojen mbeturinave te kombit....rroft partia dhe internacionale...
    lenka
    na u hiq prej boleve se ti e ke zakon me i acaru njerzit ne kulm derisa i detyron me te sha. shko andej ka temat e tjera e bej figuren e młtit si gjithmone, se nuk flitet per komunizem ktu.

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar mė parė nga oliinter Lexo Postimin
    une nuk ja kam fare haberin futbollit? te ma kish then ndonje ekspert edhe mund ta pranoja por e then nga ty me vjen vetem per te qeshur.

une me interin jam ber kur ka ardhur ronaldo ne itali dhe kjo eshte e vertete.kam qen milanist por milani nuk luante fair game dhe pas largimit te hollandezeve nuk i ngeli measnje gje per ti pare por vetem aferat korruptive te berluskonit.

sa per moshen time nuk jam aq i vjeter por edhe i ri nuk mund te quhem.

i kam kaluar te 30 shoku.
    Dukesh Ca Tifozi Je Se E Pranove Qe U Bone Me Interin Kur Erdhi Ronaldo Nejse Po Kur Te Bej Interi Ndeshje Negative Me Ke Do Behesh Ksaj Radhe Me Real Madrid Se Ka Mar KaKa Dhe Cristiano Ronaldon ???
    Paske Dhe Mosh Te Madhe Po Arsyetoke Si Ato Fmit e Lagjes Time Qe Kur u Rraf Interi Nga Parma Para Shume Kohesh Thonin Qe Do Bohemi Me Parmen Tani

Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Presidenti i Interit, Massimo Moratti ka deklaruar se i ka ofruar Leonardos, trajnjerit te Ac MIlan, postin e Drejtorit Ekzekutiv te Interit. Do te kisha patur shume deshire qe Leonardo te punonte tek Inter ne kete post te rendesishem pasi besoj dhe mendoj se eshte nje personalitet shume i rendesishem ne boten e futbollit, por ai gjeti nje menyre tjeter per te ngritur karrieren e tij dhe deri tani ka bere nje pune te mire tek Ac Milan, eshte mesuar te kete thene presidenti i Interit.

Kete lajm e degjova mbreme ne disa media vizive Shqiptare, te cilat i referoheshin disa mediave te shkruara dhe vizive Italiane.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Presidenti i Interit, Massimo Moratti ka deklaruar se i ka ofruar Leonardos, trajnjerit te Ac MIlan, postin e Drejtorit Ekzekutiv te Interit. Do te kisha patur shume deshire qe Leonardo te punonte tek Inter ne kete post te rendesishem pasi besoj dhe mendoj se eshte nje personalitet shume i rendesishem ne boten e futbollit, por ai gjeti nje menyre tjeter per te ngritur karrieren e tij dhe deri tani ka bere nje pune te mire tek Ac Milan, eshte mesuar te kete thene presidenti i Interit.

Kete lajm e degjova mbreme ne disa media vizive Shqiptare, te cilat i referoheshin disa mediave te shkruara dhe vizive Italiane.
    E Kishte Dhe Gazeta Metropol Sport Sot Ne Faqe Te Pare .
    Gjithashtu Kishte Nje Artikull Qe Milan Po Ofron Me Shume Para Per Te Blere Dzekon Dhe Ky i Fundit Kishte Refuzuar Milionat E Chelsi-t.

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga FK-PaRtiZoNi Lexo Postimin
    Dukesh Ca Tifozi Je Se E Pranove Qe U Bone Me Interin Kur Erdhi Ronaldo Nejse Po Kur Te Bej Interi Ndeshje Negative Me Ke Do Behesh Ksaj Radhe Me Real Madrid Se Ka Mar KaKa Dhe Cristiano Ronaldon ???
    Paske Dhe Mosh Te Madhe Po Arsyetoke Si Ato Fmit e Lagjes Time Qe Kur u Rraf Interi Nga Parma Para Shume Kohesh Thonin Qe Do Bohemi Me Parmen Tani

me interin kam qe ne 1997. kan kaluar ndeshje te veshtira si e lazios me 2002 por nuk e lash tifozerin zikalter se futboll eshte por dhe me pordhet e berluskes nuk behem me.

ndersa ti qe paske nostalgji nga parma me shoket e lagjes shko behu me palermon se ju shtypi koken ne shtepi.

dhe e fundit me ty nuk ja vlen te debatosh sepse flet me tifozllik.
    vari leshte

Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar mė parė nga oliinter Lexo Postimin
    me interin kam qe ne 1997. kan kaluar ndeshje te veshtira si e lazios me 2002 por nuk e lash tifozerin zikalter se futboll eshte por dhe me pordhet e berluskes nuk behem me.

ndersa ti qe paske nostalgji nga parma me shoket e lagjes shko behu me palermon se ju shtypi koken ne shtepi.

dhe e fundit me ty nuk ja vlen te debatosh sepse flet me tifozllik.

Ku Ishte Tifozlliku Ktu Se Nuk E Pashe ?
    Dhe Pastaj Se Di Ku e Ka Dhen Ket Futboll Interi Qe Te Paska Knaq Ty Se Kishit Vite Qe S'Fitoshit 1 Kampionat Dhe Futboll Te Duket Ty Me Milanin Minus Me Pike Dhe Juven Ne Kategori Te Dyte ?
    Sa Per Palermon S'Ndrroj Ekip Un Se Me Milanin Kom Qen Dhe Me Milanin Do Jem. Ti The Ke Qen Ish Tifoz i Milanit Po U Bere Me Interin Se Erdhi Ronaldo
    Mendoji Fjalet Para Se Ti Shkruash Se Po Ja Kput Kot Me Ca Vene

Faqja 9 prej 53 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •