Close
Faqja 3 prej 53 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 522
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    Ndeshje spektakolare. Ambrosini me i miri ne fushe, dyshja qendermbrojtese top, Borriello gol kryeveper, Beckham shume mire, shenoi edhe Huntelaar megjithse me penallti..... me kembe te mbare shpresojme.
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin

Ndeshjen se kam pash nė fakt, po mirė do ketė luajtur pėrderisa ka shėnuar golin e dytė.
    Jack faleminderit per pergjigjen.

O Shkodrano si ka luajtur Ronaldinjo, nese e ke pare ndeshjen kuptohet.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Citim Postuar mė parė nga ĘTIUS Lexo Postimin
    Nje pyetje kam une, se nuk para i ndjek shume ndeshjet. Ai Ronaldinjo si ka luajtur, se e kam fiksim si lojtar qe kur ka luajtur me Barcelonen.
    Megjithese humbi nje penallti, Ronaldinho ka luajtur shume shume mire, shenoi nje gol me penallti si dhe fitoi nje penallti te cilen e shnderroi ne gol Huntelar.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Megjithese humbi nje penallti, Ronaldinho ka luajtur shume shume mire, shenoi nje gol me penallti si dhe fitoi nje penallti te cilen e shnderroi ne gol Huntelar.
    Sa ma ke bere qejfin me kete qe me the. Une jam bere tifoz me cdo ekip qe ka luajtur ky lojtar. Nuk jam ndonje i apasionuar, po ky lojtar me kenaq kur e shikoj, tani u pa puna. Do jem tifoz i Milanit, se dikur isha i Barcelones

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549

Ky goli i Borrielos paska qenė e i paparė. Hallall.
    Life's too short to remove USB safely.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Po po, Borrielo e perseriti si ndaj Parmes. Shenoi 2 gola sonte. Kjo eshte e rendesishme, te shenojne sa me shume sulmuesat. Kete sezon po ecen mire Borrielo, se sezonin qe kaloi nuk e lane demtimet e shumta qe te luante vazhdimisht.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Po po, Borrielo e perseriti si ndaj Parmes. Shenoi 2 gola sonte. Kjo eshte e rendesishme, te shenojne sa me shume sulmuesat. Kete sezon po ecen mire Borrielo, se sezonin qe kaloi nuk e lane demtimet e shumta qe te luante vazhdimisht.
    Thuj mir qė hoqėm qafe Gilardinon e morėm Borrielon. Ai Gila ma ka pas shpif vallaji. Po edhe mė ēudit tashi, me Fiorentinėn i bo golat ndėrsa me Milanin shkonte 10 neshje pa shėnu. Nejse, urime edhe iher, ta rrafim edhe Juven javėn tjetėr t 'i vėmė "kapak".
    Life's too short to remove USB safely.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=tOGCOH9Ppto

Ky goli i Borrielos paska qenė e i paparė. Hallall.
    Cfare ishte ai shimpazeja zeze ashtu ne fund. Edhe jaguari e ka zili per ate shpejtesi,hahahahahaahaha.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga ĘTIUS Lexo Postimin
    Sa ma ke bere qejfin me kete qe me the. Une jam bere tifoz me cdo ekip qe ka luajtur ky lojtar. Nuk jam ndonje i apasionuar, po ky lojtar me kenaq kur e shikoj, tani u pa puna. Do jem tifoz i Milanit, se dikur isha i Barcelones
    Nuk eshte me Ronaldinho i Barcelones, qe merrte topin ne mesfushe e shkonte ne porte mbasi driblonte 2-3 veta, por tani luan me shume me ekipin. Shenon me pak por eshte kthy ne nje assist-man i jashtzakonshem.

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Ketu i keni tere golat + cdo ndeshje tjeter:

http://www.matchhighlight.com/calcio...ilan-vs-genoa/

Shpirt Njeriu
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Ambrozini ishte me i miri ne fushe,ndersa me i dobti ishte Abate.Ishte faji i ti per golin e pare,megjithese i falet,sepse ai nuk eshte mbrojtes i mirefillte.Ronandinho luajti nje ndeshje mjaft te larte.Kombinimet e tij me Borielon,Antoninin,Beckam dhe Ambrozinin e coroditen mbrojtjen e Genoas.Shenoi 1 penallti,dhe 2 assis ( nisma e tij e coi Antonin ne fundore),fitoi nje penallti.Tiago Silva ishte ne forme fantastike ndersa Nesta si gjthmone.Ndeshja me Juven do te jete vendimtare per Milanin,pasi eshte edhe me nj ndeshje manget.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Faqja 3 prej 53 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •