"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
oooooooooo ca me ka ber milani mu dje, obobobobobo...u acarova u terbova mu skuq fytyra nga inati.
akoma sme besohet , te kesh aq raste dhe te humbesh ne ate menyre kundra nje skuadre legene qe sulmoj vetem 10min gjat pjeses se dyte dhe shenuan nje gol pler.
Sa her ka ardhur milani ketu kundra Man U kam shku e kam pare, ama kesaj radhe sja vlen te besh 4 ore rrruge dhe te pretendosh te fitoj milani 2-0 .
.
Leonardo: Ishim mė tė mirė se Manchester United
12:33
Trajneri i Milanit, Leonardo, thotė se rosonerėt ende kanė gjasa pėr tė kaluar nė rundin e ardhshėm tė Ligės sė Kampionėve, pavarėsisht humbjes prej 3-2 nė shtėpi ndaj Manchester United.
“Nuk ka pėrfunduar ende. Ne treguam se mund ta luajmė lojėn tonė, ne i shkaktuam Manchester United shumė probleme. Kishte disa momente nė ndeshje kur dėshtuam dhe ata shėnuan dy gola”, ka thėnė Leonardo.
“Pjesa e parė mund tė kishte pėrfunduar me lehtėsi 3-0 pėr Milanin. Ne pranuam njė gol tė parė qesharak nga Paul Scholes, nė momentin kur Luca Antonini ishte jashtė fushe i lėnduar”.
“Ishim mė superior nė pjesėn mė tė madhe tė ndeshjes, por kur ndaluam tė marrim ajėr, Manchester United arriti tė bėjė punėn e vet. Kur ata luajnė mirė, ata i shfrytėzojnė shanset, derisa ne krijuam aq shumė dhe shėnuam vetėm dy herė”, ka shtuar braziliani.
Burimi: Telegrafi
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Meqe mbreme isha shume nervoz dhe nuk doja te shkruaja sepse mund te dilja pak nga vetja, por bej pak sot komentin e ndeshjes sipas pikpamjes time.
Milan filloi vrullshem takimin dhe shenoi nje gol shume te shpejte, i cili duhet ti kishte dhene shtyse ekipit per te mbyllur ndeshjen qe ne pjesen e pare. Milan krijoi shume raste, por sulmuesit nuk u treguan te qarte perpara portes. Manchesteri gjate gjithe pjeses se pare nuk beri ndonje gje kushedi, nje gjuajtje e forte e Runit si dhe nje gol qe erdhi nga nje gabim i pafalshem i Dides.
Gjithashtu nisem vrullshem edhe pjesen e dyte, e vume ne presion Manchesterin dhe krijuam serish shume raste, por serish nuk arritem te realizonim dot. Manchesteri shfrytezoi me se miri 2 gabime te Milanit dhe shenoi serish 2 gola te tjere. Kjo ishte edhe ajo qe beri Manchesteri gjate gjithe kohes ne fushen e lojes. Nuk krijoi pothuajse asgje dhe nuk luajti ne ato nivele qe te gjithe prisnin.
Pak fjale edhe per arbitrin: Me gabimet e shumta qe ka bere gjate ndeshjes, padiskutim qe ka ndikuar ne rezultatin e ndeshjes. Po permend ketu 2 raste te pastra. Fillojme me pjesen e pare, Ronaldinho pengohet dukshem ne hyrje te zones nga mbrojtesi i fundit. Arbtitri duhet te akordonte faull dhe karton te kuq sipas rregullores, ndersa ai nuk dha asgje. Rasti tjeter eshte ai kur Ronaldinho hyn ne zone dhe perpiqet te krosoje, ndersa mbrojtesi i Manchester United e pengon ate me dore dhe arbitri serish nuk e shikon. Mos te permend ketu pastaj raste te shumta faullash, ku nje nder to eshte edhe ai i Runit, kur qellimisht godet 2 here ne koke mbrojtesin Bonera, i cili po e mbante ne ēdo aksion qe Runi niste. Te them te drejten, me eshte dukur sikur te jete ndonje arbiter i kampionatit Shqiptar. Ishte i paafte.
Megjithate, une serish kam besim tek ekipi im dhe ne Manchester do te shkojme per t'u kualifikuar, dhe kjo mund te ndodhte, sepse historikisht Manchester e kemi perjashtuar nga CH.L
Forzaaaaaaaaaaa Rossoooooo Neriiiiiiiiiiiiiiii
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Obobobobo sa inat i kam kto falsitetet une dhe tifozet pa sy. Carrick kishte gjate gjith ndeshjes qe bente nderhyrje shume shume te ashpra ndaj lojtareve te Milan. Nqs e ke pare ndeshjen eshte keshilluar disa here para se te ndeshkohej. Pastaj, jo vetem ai, por edhe Runi (qe mua personalisht me pelqen jashte mase si futbollist), ka luajtur shume brutalisht mbreme. Ngaqe nuk arriti dot ti beje balle nje mbrojtesi si Bonera filloi te bente nderhyrje qe rralle i bejne edhe mbrojtesa si Materazi psh.
Sa per kualifikimin, eshte ēdo gje e hapur, ashtu si shenoi Manchester 3 gola ne San Siro, mund te shenojme edhe neve ne Old Traford.
Mė vjen inat qė shof disa postime "ironike" qė nga rezultati flasin si tė duan. Tė gjitha mediat, pėrfshirė kėtu dhe mediat angleze kritikonin sot Manchesterin pėr lojėn e dobėt dhe shkruanin qė Milani nuk e meritonte humbjen. Futbolli nuk ėshtė vetėm rezultati i ndeshjes por loja qė zhvillohet. Milani gaboi shumė raste dhe nė Futboll po nuk shėnove do e pėsosh.
Nuk e di ku ishte ai Manchesteri "Madh" siē e keni bėr ju kėtu. Tre raste pati dhe shėnoi. Sa pėr lojėn Manchesteri ishte ZERO. Dhe nqs Manchester do tė luaj kėshtu edhe nė "Old Trafford" ska gjė nė terezi. Mos u ēudisni nqs "La Storia Si Rippete".
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Krijoni Kontakt