Close
Faqja 2 prej 53 FillimFillim 12341252 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 522
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Ja dhe une nje urim te perzemert per te gjithe tifozet e Milan si dhe per Milanin. Qofte nje vit me i mbare ky qe sapo ka ardhur dhe uroj qe ekipi yne i zemres te na kenaqe me 1 trofe te rendesishem kete vit.

Milannnnnnnnnnnnnnnn Foreverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Flitet qe Dzeko mund te shkembehet me Huntelaar plus 25 milion per Wolfsburg. E veshtire qe Huntelaar te pranoj te luaj atje por mesa duket Milani mund te sakfrifikoj me shume leke per ta mar.
    Problemi qendron qe Milani i ka mbush 3 vendet per lojtar qe nuk kane pashaport te BE's. Cdo ekip ka te drejte te ket vetem 3 vende per ta.

Behet fjale dhe per Serbine CSKA's, Milos Krasic qe u votua lojtari me i mire i Serbise ne 2009. Si Dzeko dhe ai eshte tifoz i zjarrte i Milanit dhe kerkon vetem Milanin pasi ka dhe oferta nga Man Utd. Edhe Krasic nuk ka pashaport te BE's keshtu qe veshtiresoet situata. Valuta e tij eshte rreth 10-15 mil. Lojtar qe luan ne te dyja krahet e mbrojtes.

Tashti ne Janar ose ne merkaton e veres me siguri qe Kaladze, Jankulovski, Favalli, Storari, Abbiati, Inzaghi ose dhe mbase Dida mund te largoen.

Paloschi qe luan tek Parma eshte akoma lojtar i Milanit, gjate veres do vendoset cfare do behet me te. Me ardhjen e Adiyiah qe eshte dhe lojtar i ri ka shume kompeticion.
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    "I nostri colori saranno il rosso come il fuoco, e il nero come la paura che incuteremo agli avversari!" Herbert Kilpin (1899)

Il Club Pił Titolato Al Mondo

-_- Maska e jack_sparow
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Out of Space
    Postime
    784
    gezuar te gjithve vitin e ri,mqs sua kam uruar milanisteve.

...pervec seedorf mungon dhe patoja sot.pirloja dhe zambrota do luajn

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Po pra, e pashe dhe une qe Pato nuk do te luante, te pakten sipas informacioneve paraprake nga kampi i Ac Milan. Me vjen keq, se eshte nje nga sulmuesit me te mire ne qarkullim.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    AC Milan...5 - 2...Genoa

Urime pėr nisjen e mbarė tė 2010-tės!
    Life's too short to remove USB safely.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    AC Milan...5 - 2...Genoa

Urime pėr nisjen e mbarė tė 2010-tės!
    Nje pyetje kam une, se nuk para i ndjek shume ndeshjet. Ai Ronaldinjo si ka luajtur, se e kam fiksim si lojtar qe kur ka luajtur me Barcelonen.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Ndeshje spektakolare. Ambrosini me i miri ne fushe, dyshja qendermbrojtese top, Borriello gol kryeveper, Beckham shume mire, shenoi edhe Huntelaar megjithse me penallti..... me kembe te mbare shpresojme.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga ĘTIUS Lexo Postimin
    Nje pyetje kam une, se nuk para i ndjek shume ndeshjet. Ai Ronaldinjo si ka luajtur, se e kam fiksim si lojtar qe kur ka luajtur me Barcelonen.

Ndeshjen se pash nė fakt, po mirė do ketė luajtur pėrderisa ka shėnuar golin e dytė.
    Life's too short to remove USB safely.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Ja dhe 2010 nis me kembe te mbare. Nje super ndeshje e Milan. Ajo qe me pelqeu me shume dhe qe nuk e kam pare heret e tjera, ishte reagimi i Milanit pasi u gjend ne disavantazh. Milan, kur e ka pare veten ne disavantazh, shpesh here nuk ka ditur te reagoje dhe ka vuajtur shume, ndersa sonte ishte krejt e kunderta. E vetmja mangesi sonte ishte Abate dhe deri diku Gatuzo, nuk hyne asnjehere tamam ne lojen e skuadres.

Beckham, Ronaldinho e sidomos Ambrosini me kane lene nje shije mjaft te mire sonte. Beckham si gjithmone mjaft punetor si dhe nje pasues mjaft i sakte. Ronaldinho sa vjen e po luan me mire, sigurisht qe kjo do te ndodhte per nje gjeni si ai. Ndersa Ambrosini diten e sotme duhet ta shenoje me te kuqe ne kalendar sepse ka qene i jashte zakonshem. Fitoi dy penallti si dhe punoi mjaft per ekipin.

Megjithate, do me pelqente me shume qe te luanim me 2 sulmues, pasi do te kishte akoma dhe me shume spektakel, por mungesa e Patos besoj se na privoi nga loja me 2 sulmues te mirfillte. Megjithate sonte kam shijuar me te vertete nje ndeshje spektakolare.

Forca Milan

Faqja 2 prej 53 FillimFillim 12341252 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •