Close
Faqja 40 prej 72 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 400 prej 716
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322
    Kam nje shok i cili njekohesisht eshte Porfesor i Matematikes ne Gjimnazin e Dibres. E dini se ca me tha sot? Para se te hidhet shorti per cerekfinalet ka pare nje Enderr: Bayern - Barcelona ne Finale, kjo ishte pjesa e bukur e Endrres. Pjesa qe s'do na pelqente fare: Pjesa e pare e ndeshjes mbaron 3:0 per Barcelonen. Vetem kaq ka pare...

GO BAYERN GO!!!

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    o i shkreti manchester c'do heqe sot...me vjen keq per runin...e paska ndare mendjen,do e thyeje kemben fare sot

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Robben mungon ndaj Unitedit?

Gjigantët gjerman të Bayern Munichut mund të mos llogarisin në shërbimet e anësorit fantastik holandez, Arjen Robben, për ndeshjen vendimtare të Ligës së Kampionëve kundër Manchester Unitedit.

Robben mungoi në ndeshjen e parë ndaj Unitedit dhe gjithashtu mungoi edhe ndaj Schalkes. Trajneri i Bayernit, Van Gaal, refuzoi të jap detaje për formën fizike të Robben.

“Shpresoj se Robben do të luajë në Mançester por ne duhet të jemi të kujdesshëm me lëndimin e tij muskulor. Duhet të kujtohemi në Riberyn, i cili na mungoi disa muaj, kjo mund të ndodh edhe me Robbenin”, deklaroi Van Gaal për ZDF.

Megjithatë, sipas të gjitha gjasave vendimi për të luajtur apo jo Robben do të merret pak para fillimit të takimit, pasi që Robben ka udhëtuar me skuadrën bavareze në Mançester.

Nga ana tjetër po spekulohet për një rikthim sensacional të Wayne Rooneyt për ndeshjen e të martës. /Telegrafi/
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Rooney mund të luajë në ndeshjen e kthimit kundër Bayernit

Manchester, 5 prill - Përmirësim rekord për Wayne Rooney, i cili mund të kthehet në fushë të mërkurën në ndeshjen e Champions kundër Bayernit të Mynihut.
    Janë këto zërat e fundit të nxjerra nga stafi i Manchester United. Rooney ishte dëmtuar në kavilie në ndeshjen në Allianz Arena.
    Fillimisht u tha se do të mungonte 2-3 javë, por rikuperimi u bë në kohë rekord dhe mund të fillojë stërvitjen prej ditës së sotme.
    Megjithatë, Ferguson ka deklaruar se nuk do të rrezikojë. /koha/
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Shih shih. Ndërrove menje edhe ti tani? :P A nuk te thash se mund te kthehet ky huti.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Po ishalla nuk kthehet por edhe nese nuk kthehet Rooney MU ka lojtar tjere qe ndoshta per ta treguar veten per te qene ne 11-shen e pare mund te tregojne me shume dhe te rrezikojne porten e Bajernit.Shpresoj te kaloj Bajerni edhe kete faze.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Shih shih. Ndërrove menje edhe ti tani? :P A nuk te thash se mund te kthehet ky huti.
    Jo unë veq e solla lajmin megjithse më shum i besoj atij më lart ku thotë: "Ferguson: Rooney kthehet më 17 prill"
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Bayern shpreson te Robben

Bayern Munich shpreson që mesfushori Arjen Robben të jetë në gjendje të luajë të mërkurën në ndeshjen e dytë çerekfinale të Ligës së Kampionëve kundër Manchester United.

Robben mungoi në takimin e parë për shkak të një lëndimi në pulpë, por do të udhëtojë me ekipin.

“Shpresoj që Robben të jetë në gjendje të luajë, por duhet të presim dhe të shohim. Muskujt e tij janë ende të zgjatur”, tha trajneri i Bayernit, Louis van Gaal, për ueb faqen zyrtare të klubit. /express/
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Sapo lexova ne FcBayern.de se Robben ka udhëtuar me te tjerët për ne Old Traford, por ende nuk eshte e sigurt a do te luaj apo jo Arjen Robben!

An Bord von Lufthansa-Flug LH 5018 waren wie angekündigt auch Arjen Robben und Daniel van Buyten, hinter deren Einsatz noch Fragezeichen stehen.
    Lajmi tjeter:

06.04.2010 14:34:00

Wayne Rooney wird am Mittwoch im Viertelfinal-Rückspiel der Champions League gegen den FC Bayern München nicht spielen. Sir Alex Ferguson, Trainer von Manchester United, bestätigte dies am Dienstag auf einer Pressekonferenz.
    Ferguson e paska thëne sot se Rooney nuk do te luaj nesër
    Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 06-04-2010 më 11:08

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Wayne Rooney wird am Mittwoch im Viertelfinal-Rückspiel der Champions League gegen den FC Bayern München nicht spielen. Sir Alex Ferguson, Trainer von Manchester United, bestätigte dies am Dienstag auf einer Pressekonferenz.
    Vieleicht will Macheda und Berbatov spielen
    Ti je hija e Kastriotit

Faqja 40 prej 72 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •