JO SEKS PARA MARTESE
Olic e mban kryet nga njëra ane nga ana tjetër nuk sheh hiç.Kishte një shanse tjetër tepër te mire po idioti deshi te bënte vete dhe nuk e pasoi poshtë. Klose te thash ai ka harru si luhet futboll. Edhe ashtu ashtu Gomez hiq nuk është me i mire. S'kemi sulmues te mire.
Shikoni si luhet futboll: 90' Chelsea 7 - 1 Aston Villa
Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 27-03-2010 më 12:49
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Neve as Luca Tonin nuk ditëm t'a shfrytëzojmë (perjashto atë sezonen kur u shpall golashenuesi më i mirë) dhe tani e mori Roma dhe shikoni se si po bën bum, faji qendron diku tjetër nuk jemi duke u ndërlidhur sa duhet dhe poshtu jemi tepër vetjak, lojtarët duan vetëm vet të shenojnë dhe nuk pasojnë topin tek tjetri e ke vërejtur edhe me Schalken Ribery sa rastin e humbi poashtu edhe Robben shumë herë gjuan dhe nuk ja qellon as portes, pra kriza ka filluar që nga ndeshja me Dortmundin ku përmbysem rezultatin dhe fituam 3:1 prej asaj dite skemi treguar lojë të mirë
une e kisha dasht ma shume tonin se gomezin
qe ne fillim kam than 30 milione euro jane turp per mu pagu per te
biles ja thash dhe gomezit vet ne fund te ndeshjes ne salzburg arena ku po behej gati per interviste
JO SEKS PARA MARTESE
Epo kështu e pësojmë ne, tani rradhën e ka ndeshje me Manchester United, pra pas humbjes me Eintracht Frankfurtin dhe VfB Stuttgartin rradhen e ka ndeshja me Manchester, ku mendojmë të shkojmë me këtë lojë, as në Evropaligë nuk do të na pranonin, shpresoj të ndodh një mrekulli sikur në ndeshje kundër Juventusit ku papritur i mposhtëm 4:1, shpresoj në një senzacion të tillë edhe pse jam shumë pesimist.
Qëllimisht nuk e permenda ndeshjen me Schalken për shkak se ajo nuk ishte fitore, në kohë të rregullt ndeshja përfundoj 0:0
Ja t'i shikojmë 6 ndeshjet e fundit të Bayernit në të gjitha garat
1.FC Köln - FC Bayern München 1:1
ACF Fiorentina - FC Bayern München 3:2
FC Bayern München - SC Freiburg 2:1
Eintracht Frankfurt - FC Bayern München 2:1
FC Schalke 04 - FC Bayern München* 0:0
FC Bayern München - VfB Stuttgart 1:2
FC Bayern München - Manchester United -:-??????!!!!!!!!
*Bayerni fitoj ndaj Schalkes pas vazhdimeve mirpo në 90 minuta luajtën baraz, ndërsa shpjegimi për fitoren ndaj Freiburgut vjen se Bayern nuk e fitoj atë ndeshje me lojë mirpo falë një gjuajtje të lirë dhe një penalltie të konkretizuara nga Arjen Robben për ndryshe Bayern München deri në minuten e 75 ishte duke pësuar humbje edhe në atë ndeshje me rezultat 0:1, pra definitivisht nuk jemi të përgaditur (ose po pergaditet duke mos luajtur mirë në Bundesligë) për ndeshjen me Manchester Unitedin.
Do të ishte interesant të shikohet ndeshja Bolton Wanderers - Manchester United për faktin se çfarë ndeshje po zhvillon Manchesteri dhe se a jemi të denjë t'i bëjmë ballë asaj skuadreje
Ja golat nga ndeshja FC Bayern München - VfB Stuttgart:
Bayer Leverkusen - Schalke 04 0:1 (Kevin Kuranyi)
Pashë Zotin a hajgare po bon a?
Qysh more haram, përkundrazi Futbolli është tepër i preferuar nga aspekti fetar.
Nëse luan Futboll për çef është e preferuar (Mustahab)
Nëse luan Futboll për të fituar kondicion është prej praktikes Profetike (Sunnet)
Nëse luan Futboll për t'ia bërë çejfin dikujt është obligim që kërkohet të zbatohet (Vaxhib)
Islami është deti...!
Krijoni Kontakt