Close
Faqja 2 prej 72 FillimFillim 12341252 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 716
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga Altin1 Lexo Postimin
    Me tha njeri nga Izraeli qe nuk eshte ndo nje lojtar kush e di ai
    me ate syrin tim duket jo keq
    teknikisht eshte mire por une spara i besoj bajernit ne keto rastet me cilimijte
    se dhe me dos sanotsin dhe me sosen brenon kemi dal te humbur
    vetem cilimijte e akademise se bajrnit ato jane super
    te shohim cdo ndodhi ne janar
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    toni thuhet se paska nenshkru me romen deri ne 2012
    po asgje nuk eshte zyrtare
    JO SEKS PARA MARTESE

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560

Van Gal: Tani vjen pjesa më e bukur

Trajneri i Bajernit ngre në qiell pretendimet e bavarezëve pas fitoreve në Bundesligë dhe Champions
    Trajneri i Bajernit të Mynihut, Luis van Gal, ka thënë se tani skuadra e tij do të tregojë vlerat e veta dhe do të bëjë ndeshje edhe më të bukura. Ai i bëri këto komente pas fitores 5-2 kundër Hertës së Berlinit, që ishte edhe fitorja e gjashtë radhazi për bavarezët. Bajerni e ka hedhur pas shpine krizën e fillimit të sezonit dhe tani është ngjitur nga vendi i tetë në të tretin dhe u kualifikua edhe në Ligën e Kampionëve.

Për më shumë, këto fitore janë arritur pa Frenk Riberinë, për të cilin Van Gal thotë se mund ta çojë Bajernin një hap më përpara kur të kthehet në janar. “Me Frenk Riberinë, ne ndoshta do të jemi edhe më të fortë”, ka thënë trajneri i Bajernit. “E nëse marrim rezultate më të mira se këto që kemi marrë në javët e fundit, kemi shanse për të marrë titullin.

” Bajerni ka vetëm dy pikë më pak se Leverkuseni kryesues në mes të sezonit, ndërkohë që po presin 16 shkurtin për ndeshjen kundër Fiorentinës në 1/16 e Ligës së Kampionëve. “Jam shumë i kënaqur dhe i lumtur me mënyrën se si fituam. Kështu duam që të luajë Bajerni dhe pas kësaj fitoreje mund të pushojmë të qetë”, ka shtuar Van Gal. Drejtori sportiv i Bajernit, Kristian Nerlinger, ka përgëzuar Van Galin, që mbajti qëndrim konseguent edhe kur ishte nën presion të madh.

Fitorja 1-0 kundër Makabi Haifas në Ligën e Kampionëve muajin që shkoi ishte me sa duket pika e kthesës, pasi humbja në atë ndeshje do t’i kishte kushtuar atij shtrenjt. Ai rezultat i mbajti gjallë shpresat e Bajernit për t’u kualifikuar në Ligën e Kampionëve dhe ata e arritën synimin pas fitores 4-1 kundër Juventusit. Më pas erdhën edhe 4 fitore në Bundesligë dhe kjo e konfirmoi Van Galin si trajnerin e duhur. “Presioni nga jashtë ishte tepër i madh, por Van Gali ishe i palëkundur si mali. Ai i qëndroi me rreptësi parimeve të veta në një situatë të vështirë. Tani gjërat po funksionojnë”, ka thënë Nerlinger.

Fotolajm

Uli Hënes: Toni është “gratis”

Presidenti i Bajernit të Mynihut, Uli Hënes, ka thënë se klubi i tij është i gatshëm të ndahet nga sulmuesi italian Luka Toni duke e lënë të largohet si lojtar i lirë, pra me kosto zero. Kontrata e Tonit skadon në qershor 2011, por ai ka mosmarrëveshje me trajnerin Van Galin. Presidenti Uli Hënes i ka thënë televizionit DSF se edhe pse nuk kanë marrë akoma asnjë ofertë, “klubi është i përgatitur ta huazojë ose ta shesë pa kosto transferimi”. 32-vjeçari Luka Toni iu bashkua Bajernit në vitin 2007
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Meqe jena ne sezon pushimesh edhe kohe festash, bona nji dhurate per bashketifozat. Graguen e futa mercenar meqe eshte tuj ra Hertha nga kategoria te ne do vije te falet

Hajt gzuar edhe pershumevjet.

Ndryshuar për herë të fundit nga bayern : 25-12-2009 më 10:27
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Rrofsh Bayo,

Gezuar edhe ti...

p.s

Ket draguen e kemi mor gratis si Tonin, Roma?...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    bayern
    Rofsh dhe ti gezuar per shum vjet
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

i/e regjistruar Maska e padrino
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    153
    Flm o Bayern per kete thirrje ne skuadren e bavarezeve sepse me kete skuader qe ke ba jemi na gjendje me fitu kupen e kampioneneve per 6-7 vjet me radhe...........dhe me ke gjet pozicionin tim ideal kur luaj futboll.
    JU UROJ TE GJITHEVE GEZUAR KRISHTELINDJET!

bukur bayern, po pse s'me vure ne sulm mua

po ky kolombi kush eshte?:P
    Welt Meister 2014

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Si duket unë qenkam në banken rezerv

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322
    Te gjithe besimtareve te krishtere urime Festat!
    Bayern, flm shume qe me paske marre ne ekip, edhe pse ne banken e rezervave ... por, cdo here kur do kete nevoje ekipi per mua do jap maksimumin
    Urime te gjitheve dhe FC Bayern SUKSESE per 2010 dhe te ardhmen!
    Ich liebe diesen verein...
    GO BAYERN GO!!!

Faqja 2 prej 72 FillimFillim 12341252 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •