Robben - 0
Milito - 10
Eto'o - 9.5
Chivu - 9.7
------------------
kjo fitore tregoi dy gjera: 1. Mourinjo trajneri me i mire ne bote dhe 2. Guardiola trajneri me koktrashe ne bote.
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
te lumt fitoren e inter milan
un jam tifoz me bayern sot
Ne minuten 70 ku beri Milito goalin mua duket si esht nje flamur shqiptar ne stadium ^^
Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 22-05-2010 më 16:58
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Hajt se do e merni vitin tjeter
Katunaro dhe ti Bimo do ju vij per ngushellim per humbjen![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Spruch des Tages
„Messi grillt heute, Drogba hat sich einen Film ausgeliehen und Beckham macht Gartenarbeit - die sind alle heute Abend nicht im Einsatz.“
(Sat.1-Moderator Johannes B. Kerner vor dem Champions-League-Finale zwischen dem FC Bayern und Inter Mailand)
Sa kam qesh me kete, me qetsoi pak ky moderatori lol
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Per hir te ralitetit sot them qe fitoi ekipi me i mire ne fushe. Interi ka shume me shume lojtare te talentuar sesa Bayerni. Van Gaali ka fut sistemin e promovimit te te rinjve edhe per te korrur frutet e duhura duhet nje kahoe disi e gjate. Si vit i pare nen guiden e profesorit nje bundeslige, nje kupe Gjermanie edhe finalen e kupes se kapmjoneve nuk e kishm pare as ne enderr.
Me erdhi keq per Robben se sot ishte krejt i vetem ne fushe. Te ishte Ribery mbase do shkonte loja ne rrjedhe tjeter.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Te dyja golat na i futen nga pika me e dobet ne skuader e cila eshte qendermbrojtja(van Buyten dhe Demichelis). Edhe Altintopi nuk kishte asnje shans perpara Maicon. Kjo ishte diferenca dje, nje mbrojte shume e forte nga ana e Interit dhe nje mesatare nga e Bajernit. Interi e ka merituar kupen sa ska ku te vej me.
sezonin tjeter
Lahm---Breno(van Buyten)---Badstuber---Contento
Welt Meister 2014
Krijoni Kontakt