Close
Faqja 65 prej 72 FillimFillim ... 15556364656667 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 641 deri 650 prej 716
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga bayern Lexo Postimin
    Ho mer pra thuji se me shkoi goja mrapa koke tu i thoine ti lejne icik kohe profesorit te punoje. :D
    Aman, kujt ti thuash? :D

Thektho nuk oshte mo tifozlliku ktu si ka qene, jane bo te gjithe tifoza me ekipet qe fitojne edhe nuk ke me cin diskuto. :D
    Këto 3-4 vitet e fundit është bë v/k këtu, nuk ka më tifozllik si dikur. Humbën anëtarët e vjetër(rrall ndonjë tek tuk ka ngel, po ku ta dishë me çfar nicke-sh janë në forum haha :p), tani po shtohet me shumicë numri i "tifozëve adoleshent" që kan fillu të shohin futboll para 5 vitesh lol. Po hajt më...

Mire qe kena ate Altinin me raste :D
    Altini po :) , Dolphin kur ti kujtohet vjen ndonjëherë :P , Airon Boy, Vjosa, Shpirt Njeriu, niku nyc, qito këtu pari i kena. :) T'paktën muhabet të kemi gjatë Botërorit haha.
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-04-2010
    Postime
    3
    2 OF 3 CUPS e presim te tretin

BAYERN #1

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    CAS kish vendos te mos i hiqet dënimi Ribery dhe i bien se Ribery do te mungoje ne finale!
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    CAS kish vendos te mos i hiqet dënimi Ribery dhe i bien se Ribery do te mungoje ne finale!
    E mbani mend kur mori Grosso nje te kuqe ne ndeshjen ne San Siro? (Inter 0-2 Bayern) Ai u pezullua me dy ndeshje, pastaj vajti u ankua Interi te Uefa dhe ja ulen pezullimin ne nje ndeshje.
    Welt Meister 2014

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga Altin1 Lexo Postimin
    E mbani mend kur mori Grosso nje te kuqe ne ndeshjen ne San Siro? (Inter 0-2 Bayern) Ai u pezullua me dy ndeshje, pastaj vajti u ankua Interi te Uefa dhe ja ulen pezullimin ne nje ndeshje.
    Uli Hoeness e tha shume bukur: " Ne Gjykaten e UEFA-s pjesa me e madhe e Gjyqtareve jane italiane."
    E kam thene dhe po e perseris: Italianet jane mafioze, prandaj s'i duroj dot.
    A e mbani mend Kampionatin Boteror 2006? Ne fund te ndeshjes Gjermani-Argjentine kishte ca perleshje. Pas asaj Italianet vajten dhe u ankuan per Torsten Frings i cili ( dhe jo i vetmi, por edhe lojtare argjentinas) kishte goditur dike. FIFA nuk ndermori asgje dhe e vendosi qe te rishikohen incizimet pas KB. Por sic thashe u ankuan 'ZHABARET' dhe FIFA pezulloi Frings i cili nuk luajti ne Gjysemfinale kunder Italise. Frings ishte bashke me Ballack shtylla e ekipit Gjerman ate vit...Rezultatin e lojes e dime te gjithe, mezi pas vazhdimeve fitoi Italia...
    Dhashte Zoti te ndeshkohen maskarenjte!!! Inshallah!!!
    Uroj qe FC Bayern te fitoje te Shtunen!!! SUKSESE!!!

GO BAYERN GO!!!

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    nuk e besoj se bajern do ta fitoj kupen perkundrazi ju duhet te jeni shume te kenaqur qe keni shkuar deri aty. duke menduar milionat e shpenzuar nga interi ne krahasim me bajernin.....
    vari leshte

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    oli po na ngushllon apo po na lavderohesh? lol

Bayerni gjithmone ka qene ekip qe nuk ka shpenzuar aq sa kan shpenzuar ekipet evropiane po gjithmone ka qen nen top 5. Veq kesaj sivjet eshte viti i Bayernit dhe nuk lem shanse te na ik.

Ndersa ata qe duhet te jene te knaqun me finalen duhet te jeni ju pas 100 vjete (lol) jeni prape ne finale hahaha
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    ca mora vesht qe scwainstanger kalon tek juva me nje kembim me diegon dhe nese esht e vertet do bejn gabim nese e nderoin
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Citim Postuar më parë nga oliinter Lexo Postimin
    nuk e besoj se bajern do ta fitoj kupen perkundrazi ju duhet te jeni shume te kenaqur qe keni shkuar deri aty. duke menduar milionat e shpenzuar nga interi ne krahasim me bajernin.....

bayern e ka fituar finale me ekipe te medhenj interi per mua esht ekip amator qe keto vite ka fituar fal moratit me pislliqet qe po ben
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Citim Postuar më parë nga ^_BIM_BUM_BAM_^ Lexo Postimin
    ca mora vesht qe scwainstanger kalon tek juva me nje kembim me diegon dhe nese esht e vertet do bejn gabim nese e nderoin
    Po po, Schweinsteiger mezi po pret te shkoj te Juventusi dhe te luaj ne Intertoto Cup.
    Welt Meister 2014

Faqja 65 prej 72 FillimFillim ... 15556364656667 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •