Close
Faqja 44 prej 72 FillimFillim ... 34424344454654 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 716
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322
    Nuk e di se si ka mundesi te mos e jep ate penallti z Arbiter ne minutin e fundit. Muller 100% shenonte ne ate rast, ku e pame te gjithe se si e terhiqte Hans Sarpei. Tash do ishim 4 pike perpara. Duket se sa nuk e duan FC Bayern ne Gjermani. Po s'ka gje, KAMPION behemi se s'ben...

GO BAYERN GO!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    mos te jemi shume te sigurte tek fitorja me hanoverin
    une thashe qe me shalken fitojme sepse pas ndeshjes se kupes pashe nje shalke te dobet
    bajerni me rivalet po tregon veten por me koln frankfurt freiburg nurnberg ka pasur veshtiresi
    dhe une e shoh te veshtire ndeshjen m hanoverin qe lun per jete a vdekje
    JO SEKS PARA MARTESE

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga xennie_boy Lexo Postimin
    Nuk e di se si ka mundesi te mos e jep ate penallti z Arbiter ne minutin e fundit. Muller 100% shenonte ne ate rast, ku e pame te gjithe se si e terhiqte Hans Sarpei. Tash do ishim 4 pike perpara. Duket se sa nuk e duan FC Bayern ne Gjermani. Po s'ka gje, KAMPION behemi se s'ben...

GO BAYERN GO!!!
    Për dallim nga Bayerni dhe Gjermanët, Italianët po dalin të jenë më të mirë, ata e bënë që ndeshja Inter - Juventus të zhvillohet me 16 Prill në ora 20:45 vetëm që t'i mundësohet Interit përgaditje sa ma e mirë kundër Barcelones ngase e dimë fare mirë se çdo eliminim i Interit dhe kualifikim i Bayernit do të thoshte se Gjermania do t'i këtë 4 skuadra ne CL, ndërsa Italia 3 dhe për këtë gjë Gjermanët nuk punojnë me Bayernin, ata ndeshjen me Hannoverin e kanë caktuar me 17 Prill në ora 18:30, në vend që edhe kjo ndeshje të ishte të premten siç e ka zakon të jetë një ndeshje e Bundesligës prej ores 20:30
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322

Smile

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Për dallim nga Bayerni dhe Gjermanët, Italianët po dalin të jenë më të mirë, ata e bënë që ndeshja Inter - Juventus të zhvillohet me 16 Prill në ora 20:45 vetëm që t'i mundësohet Interit përgaditje sa ma e mirë kundër Barcelones ngase e dimë fare mirë se çdo eliminim i Interit dhe kualifikim i Bayernit do të thoshte se Gjermania do t'i këtë 4 skuadra ne CL, ndërsa Italia 3 dhe për këtë gjë Gjermanët nuk punojnë me Bayernin, ata ndeshjen me Hannoverin e kanë caktuar me 17 Prill në ora 18:30, në vend që edhe kjo ndeshje të ishte të premten siç e ka zakon të jetë një ndeshje e Bundesligës prej ores 20:30
    Ke shume te drejte. Ndoshta Federata gjermane do duhej te mendonte pak me shume, sepse, nuk i shkon per shtati vetem FC Bayern por edhe gjithe gjermanise nje kualifikim i mundshem i FC Bayern... Megjithate nuk duhet te shqetesohemi shume sepse Olympik Lyon ka nje super perballje kunder Bordeaux ne Bordeaux edhe ate ne oren 21 ne mbremje me 17 Prill. Nuk besoj se Claude Puel do kete shume mundesi per te pushuar lojtaret sepse sic e shohim ne Tabelen e Liges franceze, aty, luhet per gjithcka: Titull, CHL , EL por edhe mund te mbetesh pa asgje....

UROJ qe FC Bayern te arrije sa me shume te jete e mundshme sivjet!

GO BAYERN GO!!!

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Beckenbauer: Toni do të rikthehet në Bayern

Kreu më i lartë i Bayern Munich, Franz Beckenbauer, thotë se bavarezët synojnë ta rikthejnë Luca Tonin nga huazimi te Roma.

Toni e ka bërë të qartë se ai dëshiron të vazhdojë qëndrimin në Olimpico, por kështu nuk dëshirojnë drejtuesit e Bayernit.

“Edhe pse më pëlqen Edin Dzeko, Bayerni nuk ka nevojë edhe për një sulmues të qendrës. Në fakt, kur Toni të rikthehet nga huazimi i tij te Roma, ai do të jetë pjesë e ekipit sërish”.

“Ekipi ka nevojë të forcohet në mbrojtje. Ne pranojmë shumë gola dhe po ashtu kemi nevojë për një portier, duke parë se Hans-Jorg Butt nuk shihet si zgjidhja numër një për të ardhmen tonë”, ka thënë Beckenbauer. /Telegrafi/

Ribery kish then sot per sport1.de se brenda 1 jave deri ne 10 dite do te vendos nëse do te rrije ne Bayern apo do te largohet. Shanset qe ai mund te rrije ne Bayern ka then se janë 50:50

Ribery: "Entscheidung in zehn Tagen"
    SPORT1: Stand heute. Wie hoch ist der Prozentsatz, dass Sie in München bleiben?
    Ribery: Das kann ich so nicht sagen. Ich kann aber ganz klar sagen, dass der Verein immer alles für mich getan hat. Ich habe 100-prozentiges Vertrauen in die Vereinsführung mit Herrn Rummenigge, Herrn Hoeneß und Herrn Hopfner. Ich habe mich immer sehr gut mit ihnen verstanden. Sie stehen auch zu 100 Prozent hinter mir.

SPORT1: Das heißt?
    Ribery: Was soll ich sagen? Aktuell stehen die Chancen 50:50.
    Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 14-04-2010 më 10:46
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Krkic për Riberyn?

Sulmuesi i ri i Barcës, Bojan Krkic, mund të shërbejë si mjet për transferimin e Franck Ribery nga Bayern Munichu, pas raporteve të fundit në mediumet gjermane se Krkic mund të shkojë te Bayerni si pjesë e një mega-marrëveshjeje me në qendër Franck Riberyn.

Shtypi gjerman shkruan se përfshirja e Krkicit në këtë çështje do të ulte çmimin që duhet të paguajë Barcelona për Riberyn, duke bërë që spanjolli së bashku me 30 milionë euro të ishin të mjaftueshëm për transferimin e francezit, për të cilin të interesuara janë treguar Chelsea, Manchester City dhe Real Madridi.

Ribery tha të mërkurën se do të vendosë të ardhmen brenda dhjetë ditësh, por nëse ai dëshiron të largohet, Bayerni do të preferonte që atë ta shesë këtë vit për shkak se vitin tjetër ai mund të largohet me parametra zero. /Telegrafi/

__

Shpresojmë qe te mos te na fëlliqin Bayernin me atë serb!
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anëtarësuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734

Manchester U. - Bayern M.

Ne fillim djema urime per kualifikimin.Nuk kam qene nje kohe ne shtepi dhe nuk kam mundur te futem me heret,vetem ndonjehere sa te shoh me mobil.Nuk dua te komentoj aspak ndeshjen,keni vazhduar tutje.Uroj qe te shkoni edhe aq sa e meritoni.

Suksese.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    370
    OLIMPIK LIONI ka me e mujt fc bayernin ,ashtu mendoj ,ashtu shpresoj,ashtu besoj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    ku e cojn mor ate kerkicin e sames,po ku esht ai per bayern,ka gjet aty ne barcelone ku edhe gjyshi im mund te shenon gola,kur ti ket ne ekip messin nga nje an,cavin dhe iniesten dhe shum te tjer nga ana tjeter ,lere se ai pleh nuk ben asgje nese vjen me bayern,kan me sakatu gjermant per 2 muj,po ma mir ribery me nejt ose me shku ne barcelon se e kam inat me shku ne madrid se ka me la lesh atje me ato pisat e madridit
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga Edmond.S Lexo Postimin
    Ne fillim djema urime per kualifikimin.Nuk kam qene nje kohe ne shtepi dhe nuk kam mundur te futem me heret,vetem ndonjehere sa te shoh me mobil.Nuk dua te komentoj aspak ndeshjen,keni vazhduar tutje.Uroj qe te shkoni edhe aq sa e meritoni.

Suksese.

Flm shume shume shume per Urimin! Ky gjest i joti meriton respekt.

GO BAYERN GO!!!

Faqja 44 prej 72 FillimFillim ... 34424344454654 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •