Postuar më parë nga
xennie_boy
Nuk e di a jemi neve te denje per te analizuar ndeshje? Mirepo, ajo qe pashe une sot dhe jo vetem sot eshte se van Gaal nuk ka ide se c'eshte futbolli. Loja ndoshta nuk ishte perfekte ne pjesen e pare,ose nuk kishte spektakel, por kishim njefare strukture ne lojen tone. dmth pasiqe mungonin edhe Ribery edhe Robben te gjithe lojtaret ne Fushe vraponin dhe merrnin me shume pergjegjesi, dmth nuk kane me Alibi dhe domosdoshmerisht duhet te vrapojne ( jo se zakonisht nuk duhet ). Ata po qarkullonin topin shume mire, ashtu sic deshiron van Gaal, dhe te them te verteten me pelqen kur ata kontrollojne lojen, gje e cila na doli nga dora krejtesisht ne pjesen e dyte. Ata ne cdo Aksion vraponin sikur te ishte shansi i fundit dhe te gjithe po endeshin si pa Koke. Po te ishim me te qete jam i bindur se nuk do humbnim. Kthehem tek van Kaali: ai e dinte qe Robben kishte dhembje, dhe nuk e kuptoj se pse e futi ne loje,kur, sic thashe, loja po ecte mire dhe do duhej ta fuste vetem Ribery me qellim qe te kapte ritmin per lojen shume te rendesishme kunder Manchester. E di qe te gjithe kritikojne mbrojtjen, e pame e dhe me Fiorentinen ne ndeshjen e kthimit. Por, ajo qe verej une eshte se ata po levizin sipas instruksioneve te van Gaal, dhe, ne cdo ndeshje, gjate aksioneve sulmuese te kundershtareve une shikoj te dy mbrojtesat e qendres duke dale shume shume para, largohen shume nga goli. Duke ditur qe si van Buyten ashtu edhe Demichelis/Badstuber nuk jane shume te shpejte, ai vazhdon avazin e tij. E pame me Fiorentinen, ne CHL shume lehte mund te ndeshkohesh. Gabimi tjeter ishte nxjerrja nga loja e Ivica Olic. Duke ditur qe ai vrapon deri ne 'vdekje' ai sebashku me Ribery do te Shkaterronin mbrojtjen e Stuttgart. Ribery vec lendimeve, sivjet po vuan edhe nga perkrahja e mbrojtesit te krahut. 2 vitet e para kishte pas vehtes Lahm dhe bashkepunonin shume mire. Kete vit eshte Fati i Robben. Prandaj them se Olic do i ndihmonte lojes se Ribery, duke krijuar shume me shume hapsesira dhe automatikisht do i ndihmonte edhe lojes se FC Bayern. Pyetja ime eshte: A kaq debil eshte ky van Kali e nuk di te vereje keto sende?
Ndoshta jam une gabim, dhe shpresoj qe te jete ashtu! Por...
Gjithsesi UROJ qe t'i veme gishtin Kokes e te luajme me mire! Sepse nese jo tash, kur atehere?
GO BAYERN GO!!!
Krijoni Kontakt