Van Buyten ishte i demtuar, prandaj Badstuber po luante ne pozicionin e tij, Demichelis eshte qender mbrojtes, dhe Gorlitz eshte mbrojtes nga krahu i djathte. Contento po luante nga e majta.
Welt Meister 2014
Philip Lahm ka 7 muaj qe luan si mbrojtes i djathte te Bayern dhe te kombetarja sepse ai eshte pozicioni i tij i preferuar.
Welt Meister 2014
Lell? seriozisht e ke? Sa vite ke pa pare ndo nje ndeshje te Bayernit. Contento luajti thjesht sepse vetem ai eshte i afte per ate pozicion per momentin.
Welt Meister 2014
O zemra, Bayernin e shikoj nga viti 95, normal se e kam seriozisht Contento shumë i ri dhe Bayerni nuk duhet të çaloj, jo të paktën në ndeshje të tilla si me Nurnbergun, ku përveç fitores është dashur ta përmirësoj gol-diferencen.
Më qesharakja ndër gjithë këtë më është dukur deklarata e Van Gaalit i cili tha se Bayerni e ka luajtur njërën ndër ndeshjet më të mira në këtë sezon![]()
van Gaal eshte nga ata trainere qe vleresojne mbajtjen e topit. Sa ta ket Bayerni topin nen kontroll gjate gjithe ndeshjes van Gaali te njejten gje do thauj edhe sikur te humbim. "Kjo ishte nje nga ndeshjet me te mira te sezonit" Eshte shume shume e veshtire te luash me skuadra te tilla si pune Nurenberg qe parkojne autobuzin perpara portes.
ps. Ti mund ta kesh pare bayernin nga viti 95 po si duket akoma nuk e di ne cfare pozicioni luan cdo lojtar.
Welt Meister 2014
Leverkuseni mbeti 0 - 0 me Köln.
Neser per here te pare Bayern mund te dele ne vend te pare. Meqe eshte edhe 110 vjetori i clubit do ishte mire qe te fitonim :d
Ps: neser bayern do te luaj me veshjet e ssezonit ardhshem..
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Krijoni Kontakt