Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 63
    i/e regjistruar Maska e ArtizanaShkup
    Anėtarėsuar
    24-10-2009
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    19

Cfar kerkon Martesa?

Jam ne moshe te re..edhe pak do te martohem me duhet mendimi i atyre qe kan njohuri per ket gje,skam qen e martuar dhe se di si esht..cfar kerkon martesa cfar i takon gruas te bej?si te sillet?si te ndaj koh edhe per punet e shtepis edhe per pun??jam mesuar perher te pres hazer:S me nje fjal vajz pak si e lazdruar:S kurse tash me erdhi koha te bej nje hap te madh e un sdi si te sillem ne ket rast kur ti bej punet kur te gatuaj jam shum confused shpresoj se nuk dot talleni dhe do tme ndihmoni:S martohem me at qe e dua dot jetojm vet e un sdi si do tja bej.

Help!
    When Nothin`Goes Right .. Go Left =]

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga ArtizanaShkup Lexo Postimin
    Jam ne moshe te re..edhe pak do te martohem me duhet mendimi i atyre qe kan njohuri per ket gje,skam qen e martuar dhe se di si esht..cfar kerkon martesa cfar i takon gruas te bej?si te sillet?si te ndaj koh edhe per punet e shtepis edhe per pun??jam mesuar perher te pres hazer:S me nje fjal vajz pak si e lazdruar:S kurse tash me erdhi koha te bej nje hap te madh e un sdi si te sillem ne ket rast kur ti bej punet kur te gatuaj jam shum confused shpresoj se nuk dot talleni dhe do tme ndihmoni:S martohem me at qe e dua dot jetojm vet e un sdi si do tja bej.

Help!
    Me fal qe te pyes, sa vjeēe je?
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Me fal qe te pyes, sa vjeēe je?
    E kane zakon ato andej te martohen shpejt , ēa ke ti , je xheloze ? lol

Ja se po ti jap une te dhenat ne mungese te saj .

Eshte 17 vjeēe , burrin e ka 22 , jane te fejuar qe tete muaj dhe do te shkoje tek ai ne perendim . Per me teper detaje mbi marredhenien dhe ulje-ngritjet ke Ketu

Urdhero tani nje mendim cilesor dhe profesional te japesh

Po sikur si fillim te jetes tende bashkshortore te nisje nje shkolle ti Artizana dhe sa per gatime te merreshe me gjera te thjeshta e te shpejta qe te kishe kohe te studjoje e te kishe nje pune qe do te pelqeje, se sa per te bere gatuar e per te bere femije ke kohe plot ... megjithese si ta kesh qefin , kemi edhe vajza te martuara ne forum e do te drejtojne me mire se une .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 19-12-2009 mė 02:37
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Me rrofsh 00 per infot, te paska lene sekretar kjo ēupa

Po ē'te duhet burri moj vajze, bo bo
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    kur nuk e di akoma se c' te kerkon martesa dmth qe akoma nuk te ka ardhur koha per tu martuar

PS. kam pershtypjen se gocat nga shqiperia sikur jane pak me shume te rafinuara, nuk marrin mundimin te bejne pyetje kaq kote.......
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 19-12-2009 mė 03:21

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Deri ne moshen 18 vjec quhesh ala adoleshente, (dmth e papjekur per vendime afatgjata dhe te rendesishme).
    Zgjidhja me e mire eshte te presesh edhe disa vite te tjera deri sa te ndjesh veten nese je vertet e zonja per te krijuar e mbajtur familje.
    Nese nuk je gati per kete, me mire mos e hidh ate hap, pasi shume shpejt rezohesh dhe pasojat jane afatgjata.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anėtarėsuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Eh mi goce po ti je akoma e vogel.......kur te vije koha qe te jesh gati do ta kuptosh vete e nuk do ti besh me keto pyetjet......
    Se sa per punet e gatimet te meson puna vete.....
    por e mira do kishte qene te beje nje shkolle e te prisje te kalojne ca kohe se martesa aty eshte....dhe femijet aty jane......

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Ti me mentalitetin e Maqedonise,do te keshe nje seri problemesh kur te vish ketu.Me 17 vjec ......? Po ishalla te ndimhmon zoti.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Cfar kerkon Martesa?

Hmmm,per ty ne kete moshe martesa kerkon,thuper thane by..,deri te vetedijsohesh qe ende je kalama!!!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Cfar kerkon Martesa?

Hmmm,per ty ne kete moshe martesa kerkon,thuper thane by..,deri te vetedijsohesh qe ende je kalama!!!
    e ka martu baba mi shoqe.

ti e njeh mire mentalitetin.

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •