[QUOTE=daniel00;2525922]E kane zakon ato andej te martohen shpejt , ēa ke ti , je xheloze ? lol
A per ty daniel mos fol ne pergjithsi...
se nuk e kan te gjitha te martohen ne mosh te re... " ato andej"
respekte....
[QUOTE=daniel00;2525922]E kane zakon ato andej te martohen shpejt , ēa ke ti , je xheloze ? lol
A per ty daniel mos fol ne pergjithsi...
se nuk e kan te gjitha te martohen ne mosh te re... " ato andej"
respekte....
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Vajza ime me mesoi; se ndryshimi midis baterise dhe marteses eshte se bateria e ka nje ane pozitive.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Tani Nuk Po Mar Vesh 1 Gje Kerkoi Ndihme Ajo Apo Kerkoi Batutat E Juaja ? Apo Skeni Faj Se Ne Shqiptaret Vdesim Te Bejm Icik Tipin E Tallesit.
Vajza Qe Kerkon Ndihme: Pyet 1000 Vete Dhe Bej Sic Di Vet![]()
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Ngjites natriband.
Nje apartament ne katin e 7 apo me lart.
njohuri ka sa te duash po varet se cfare do zgjedhesh ti nga kto njohuri.Jam ne moshe te re..edhe pak do te martohem me duhet mendimi i atyre qe kan njohuri per ket gje
1 jete te lumtur.
2 ashtu si te sillet burri dhe ti anasjelltas.
3 do kesh femije beje qe te rritet aq me mir qe tjet e mundur.
4 mos u bej xheloze se sote ska vende per xhelozi.
5 duhet ta dashurosh mir burrin por dhe te afermit e tije
PS: po zbatove keto . do te zeji gjumi tope perqaf fmive dhe burrit .
sa behet fjal per martes jam nje nga te paret qe vdes
mezi po pres tmartohem dhe un nje dite po shpresoi kam kohe der 40 vjec xham jam![]()
hajde teme hajde ri moj vajze e qete cte duhen telashet.o sa ka qeshur martesa kerkon ato qe ka bere mami tim mami tend gjyshja dhe te gjithe ata qe kan bere nje martese normale.do ta jap une zgjidhjen e pyetjes.mos e caj koken fare sot burrat fshijne, lajne, dine te gatuajne qe kshu ske pse mendohesh gjej nje burre te dije te beje te gjitha kto dhe ske pse mendohesh.![]()
mos e caj koken fare sot burrat fshijne, lajne, dine te gatuajne
i paskan ngel akrepat ktit burrit![]()
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
hahahahahaha e fort kjoi paskan ngel akrepat ktit burrit
PS: Be ca te thote zemra moj vajze po ndieve qe
je gati, martohu po jo, prit dhe pak se e re je![]()
Shqipėri, o jetėgjatė, ty tė kemi mėmė e atė dhe pėr ty do tė luftojmė gjersa tė tė trashėgojmė.
Krijoni Kontakt