Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 63
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    22
    Do e gjash veti pergjigjen
    Ni pytje koti,qe te shkosh atyna duet me kene e martume

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga ArtizanaShkup Lexo Postimin
    Jam ne moshe te re..edhe pak do te martohem me duhet mendimi i atyre qe kan njohuri per ket gje,skam qen e martuar dhe se di si esht..cfar kerkon martesa cfar i takon gruas te bej?si te sillet?si te ndaj koh edhe per punet e shtepis edhe per pun??jam mesuar perher te pres hazer:S me nje fjal vajz pak si e lazdruar:S kurse tash me erdhi koha te bej nje hap te madh e un sdi si te sillem ne ket rast kur ti bej punet kur te gatuaj jam shum confused shpresoj se nuk dot talleni dhe do tme ndihmoni:S martohem me at qe e dua dot jetojm vet e un sdi si do tja bej.

Help!

Goce rritu ne pak ,se nuk qeka martesa per ty me kto qe ke shkrujt

Martesa,burri dhe famijla do menere goce ...kshtu i themi ne nga nahit tona

ps: Goce pse nuk pyet mamin per kte pun ,se ajo esht martu ,te ka qit ty ne selamet,me teper se nena jote nuk te ndihmon njeri
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    e ka martu baba mi shoqe.

ti e njeh mire mentalitetin.

E kan vra ate mentalitet moooti,ska me martesa te tilla,po kesaj po i kruhet shpinda per dajak besa!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e milena123
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    101
    Mire e ka thene Linda. Martesa do b***...e kush nuk ka, eshte mire ti meshoj venit !

Keshtu dhe pike.
    If you love something, set it free. If it comes back to you, it's yours. If it doesn't, it never was

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Jam ne moshe te re..edhe pak do te martohem me duhet mendimi i atyre qe kan njohuri per ket gje,skam qen e martuar dhe se di si esht..cfar kerkon martesa cfar i takon gruas te bej?si te sillet?si te ndaj koh edhe per punet e shtepis edhe per pun??jam mesuar perher te pres hazer:S me nje fjal vajz pak si e lazdruar:S kurse tash me erdhi koha te bej nje hap te madh e un sdi si te sillem ne ket rast kur ti bej punet kur te gatuaj jam shum confused shpresoj se nuk dot talleni dhe do tme ndihmoni:S martohem me at qe e dua dot jetojm vet e un sdi si do tja bej.

Help!

Ca help do mi ????????

E do , martohu dhe te trashigohesh. Njeri me zor nuk ma do mendja qe po te marto.
    Te tjerat mesohen gjate rruges

Martesa eshte paradhoma midis ferrit dhe parajses : Me te degjume
    Jeto sot se neser nuk i dihet

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440

Help!
    hahahaha me kujtohet vetja ime se dhe une nuk kam shume qe jetoj bashke me burrin...as mos u bo merak fare dhe mos ki frik dhe une shkoj ne pune bej punet e shpis dal me shoqnin me burrin gatuaj etj etj....ok esht pak e veshtir se dhe une isha mesuar ke mami dhe babi rri ha pi....po esht vetem fillimi dhe do mesohesh vet...une nuk edi se si esht burri jot dmth a te ndimon ose a do te ndimoj ne shpi si ne fillim sa te heqi ate friken apo nuk i behet shume von dhe ka ate menim qe ti je gruja boj te gjitah vet....se dhe kjo ka te bej shume qe dhe ai te ndimoj pak si ne fillim une e kisha ket fat dhe e kam akoma...
    varet dhe sa e fort je ti a i perballon dot gjith gjerat per nji her shpia puna shoqnija burri etj etj....
    po as mos e vrit menjen se cdo gje esht normale qe ne fillim kur nuk je mesuar esht pak e veshtir....ja ke me ja dal as mos u bo merak...
    pac fat dhe na lajmro se si ja kalove muajin e pare ne shpin tende

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Perkushtim,

VETEVENDOSJE! Maska e Endri_UCK
    Anėtarėsuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375
    Leket e tona LoooL
    Shqipėri, o jetėgjatė, ty tė kemi mėmė e atė dhe pėr ty do tė luftojmė gjersa tė tė trashėgojmė.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Help!
    Nuk eshte e nevojshme te kesh qene e martuar qe te kuptosh c'eshte martesa dhe detyrimet e tua ne kete lidhje, por duhet te jesh e pjekur mjaftueshem qe te perballosh sfidat e marteses. Nuk mjafton vetem dashuria ne martese. Per kete te jesh e sigurt.
    Pyet nenen tende. Ate qe ben nena jote per familjen ate do besh dhe ti. Do gatuash vaktet. Do besh punet sa here qe jane per tu bere. Do presesh e percjellesh njerez. Besoj nena ti ka mesuar keto gjera. Duhet te jesh akoma e vogel gjersa i gjenke akoma gjerat gati. Zakonisht vajza qe iken te dera e burrit eshte e zonja te kujdeset per familjen e saj. Ka qene ndihme per nenen ne familje. Prandaj dhe ti sa pa vajtur te burri merr frenat e puneve te shtepise ne dore. Dhe shoqeria kalon ne plan te dyte lol. Nuk do shkence martesa, por durim, respekt, mirekuptim. Te tjerat do i kuptosh vete se kur do behen e kur jo. Te uroj fat dhe jete te lumtur bashkeshortore.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 19-12-2009 mė 10:13

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar mė parė nga alem_de Lexo Postimin
    Ti me mentalitetin e Maqedonise,do te keshe nje seri problemesh kur te vish ketu.Me 17 vjec ......? Po ishalla te ndimhmon zoti.
    o alem pse ti Cfar ke me mentalitetin ton...?
    heheheh...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •