Do e gjash veti pergjigjen
Ni pytje koti,qe te shkosh atyna duet me kene e martume
Do e gjash veti pergjigjen
Ni pytje koti,qe te shkosh atyna duet me kene e martume
Goce rritu ne pak ,se nuk qeka martesa per ty me kto qe ke shkrujt
Martesa,burri dhe famijla do menere goce ...kshtu i themi ne nga nahit tona
ps: Goce pse nuk pyet mamin per kte pun ,se ajo esht martu ,te ka qit ty ne selamet,me teper se nena jote nuk te ndihmon njeri![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Mire e ka thene Linda. Martesa do b***...e kush nuk ka, eshte mire ti meshoj venit !
Keshtu dhe pike.
If you love something, set it free. If it comes back to you, it's yours. If it doesn't, it never was
hahahaha me kujtohet vetja ime se dhe une nuk kam shume qe jetoj bashke me burrin...as mos u bo merak fare dhe mos ki frik dhe une shkoj ne pune bej punet e shpis dal me shoqnin me burrin gatuaj etj etj....ok esht pak e veshtir se dhe une isha mesuar ke mami dhe babi rri ha pi....po esht vetem fillimi dhe do mesohesh vet...une nuk edi se si esht burri jot dmth a te ndimon ose a do te ndimoj ne shpi si ne fillim sa te heqi ate friken apo nuk i behet shume von dhe ka ate menim qe ti je gruja boj te gjitah vet....se dhe kjo ka te bej shume qe dhe ai te ndimoj pak si ne fillim une e kisha ket fat dhe e kam akoma...
varet dhe sa e fort je ti a i perballon dot gjith gjerat per nji her shpia puna shoqnija burri etj etj....
po as mos e vrit menjen se cdo gje esht normale qe ne fillim kur nuk je mesuar esht pak e veshtir....ja ke me ja dal as mos u bo merak...
pac fat dhe na lajmro se si ja kalove muajin e pare ne shpin tende![]()
Perkushtim,
Leket e tona LoooL![]()
Shqipėri, o jetėgjatė, ty tė kemi mėmė e atė dhe pėr ty do tė luftojmė gjersa tė tė trashėgojmė.
Nuk eshte e nevojshme te kesh qene e martuar qe te kuptosh c'eshte martesa dhe detyrimet e tua ne kete lidhje, por duhet te jesh e pjekur mjaftueshem qe te perballosh sfidat e marteses. Nuk mjafton vetem dashuria ne martese. Per kete te jesh e sigurt.
Pyet nenen tende. Ate qe ben nena jote per familjen ate do besh dhe ti. Do gatuash vaktet. Do besh punet sa here qe jane per tu bere. Do presesh e percjellesh njerez. Besoj nena ti ka mesuar keto gjera. Duhet te jesh akoma e vogel gjersa i gjenke akoma gjerat gati. Zakonisht vajza qe iken te dera e burrit eshte e zonja te kujdeset per familjen e saj. Ka qene ndihme per nenen ne familje. Prandaj dhe ti sa pa vajtur te burri merr frenat e puneve te shtepise ne dore. Dhe shoqeria kalon ne plan te dyte lol. Nuk do shkence martesa, por durim, respekt, mirekuptim. Te tjerat do i kuptosh vete se kur do behen e kur jo. Te uroj fat dhe jete te lumtur bashkeshortore.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 19-12-2009 mė 10:13
Krijoni Kontakt