Postuar mė parė nga Enri
Dmth meqe keta qelluan te jene minoritet s'paskan te drejta? Dmth po kthehemi ne ate qe nuk donim qe serbet tu benin shqiptareve te Kosoves apo te Maqedonise? Keto lloj mendesirash te ketij tipi: shqiptaret jane rraca me e paster, leri jashte ketij forumi!
Sidoqofte kjo teme u hap per Aleatet strategjike te Shqiperise , dhe jo per shfrime raciste te ketij lloji!
Pershendetje
O Enri!
Nuk e di se si e ke hallin? Me dukesh se kerkon te lozesh rrolin e -"shejtan budallait"-!!!
Enri: asnjeher ne shkrimet e mija nuk kame kerkuar qe tu hiqen te drejtat minoritarve.Nga e nxore kete XHEVAHIR TE VONUAR?
Mendoj se e njohe me teper se (ti) tolerancen dhe rrespektin per minoritaret, sepse, vije nga ai vend ku ka nje shumice minoritaresh.
Perpara se te heqesh paralele midis problemit te kosovarve e serbeve,duhet te keshe parasyshe seinoritete ne Kosove jane serbet e disa minoritete te tjera dhe jo kosovaret. Kosovaret jane ne vendyn e tyre.
Une kam kerkuar qe pushtuesit Serbe te largohen nga Kosova se nuk eshte vendy tyre, dhe nuk i kame quajtur kosovaret "MINORITET",qe keshtu s'kam (ose s'kemi) pse te kerkojme qe te rruhen dhe rrespektohen te drejtat e tyre .Po keshtu dhe per shqiptaret ne "Maqedoni".
Une e dua dhe e rrespektoi vendin time,me te mirat e te keqijat e tija....dhe urreje ata qe mundohen ta ulin e perbuzin...ose ata qe mundohen ti ndajne, ne musliman te keqinje, e te krishter te mire...ne armiq te gjitha shtetet qe jane muslimane ...e ne miqe te gjitha shtetet e krishtera,dhe ata tipa KOPUKESH qe slene vende pa penalizuar nje pjese te shqiptarve, per te vetmin arsye se jane musliman...E ne qofte se (ti) kesaje i thua RACIZEM ...atehere une e pranoje me plot gojen, se jame "racist" per vendin time.
Po Enri per mua SHQIPTARET jane rraca me e paster .Te pelqene (ti) apo jo? Aq me bene mua......
Enri here tjeter, mos u mundo ta coptoshe shkrimin time ne copeza, dhe te maresh ate qe te leverdise dhe ti beshe koment.Ajo copez e gjene kuptimin jo e ndare, por e bashkuar dhe ne gjthe teresin e shkrimit.
Pa lexoje dhe njehere ate shkrimin e ketije fare "gjethi" dhe shikoje se kush ngjite -urejtjen--e racizmin-!!!!!!!
Enri ka pushuar lufta oooo mik....mos u kujto si -kofini pas te vjelit- te maresh hake.Ji sa te duash per vete tolerante me greket e serbet, por mos u mundo qe kete "veti"tenden ta shesesh si "VIRTYT". Dhe zbrit njecike se te pa kalajaaaa
Krijoni Kontakt