Te flasim te drejten , skuadrat angleze gjithnje i kan mposhtur skuadrat e Italise ne perjashtim te Milanit , edhe pse Milanin e kemi si skuader kundershtare ne Seria A![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Megjithate Milanoo do te fitoje !!
Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!
Un jam i mendimit dhe besoj se ashtu do jet se Milani do te kaloj Mancesterin nese eshte ne formen e 2005 Ronaldinjo
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Me ndeshjen qė zhvilloi Manchester United kundėr Fulhamit ma mirė as mos tė udhėtoj pėr nė Milano
Eliminohen tė gjitha skuadrat italiane.
Prektora
Kjo eshte dhe sfida me e bukur qe do te dhuroje ky raund. Pike se pari, spektakli eshte i garantuar. Luajne dy ekipe qe nuk bazohen ne forcen fizike, por ne lojen e bukur. Luajne 2 ekipe qe nuk jane rob i skemave standarte por i ndryshojne skemat ne varesi te ndeshjes.
Eshte teper e veshtire per te gjetur se kush do te kualifikohet, por une si tifoz i Ac Milan, normalisht qe votova dhe shpresoj qe ne turin e metejshem te jete Ac Milan. Shpresoj qe te mos kemi demtime kur te perballemi me Manchester United si dhe ekipi te jete ne formen e duhur.
Forzaaaaa Milan
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Krijoni Kontakt