Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do tė kaloj nė raundin tjetėr?

Votues
100. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • AC Milan

57 57.00%
  • Machester Utd.

43 43.00%
Faqja 16 prej 25 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 250
    United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Me duket se pa syze paske par ndeshjen ....apo ndoj fans i Manchesterit ta komentojke tek veshi

Milano ka qen shum me i mire se Mancha .
    ka qene hamamin ma i mire se Manchester Unitedi une jam me shume se 15 vjet tifoz i Manchesterit Manchesteri njehere ta ben qefin e tani te Shpartallon me qene korrekt me thua urime fitoren dhe pike rezultati te tregon meqenese une kam tipur 1:3 per Manchester Unitedin,se fundi ka edhe nje loje ne ta muje Manchester Unitedin ne Old Traford dhe une ta uroj menjehere fitoren LOOL

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    ke pa ndeshjen e 2007-es te persitun ti m'duket. ose nuk merr vesh nga futbolli. ose te dyja bashke ka mundesi
    haha ty mua me thua a kam pare ndeshjen po une mund te thome se ndoshta ne vite me se shumti 1 loje shka nuk e kam shiku sidomos te Man Utd ti je femi sigurisht ndaj meje

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    jo jo, rast tjeter. ajo qe thu ti nuk ishte penallti

ē'ti beē? futbolli eshte me cikle. deri para dy vitesh ishim kampion bote, 3 finale champions duke ju eliminu ju 2 here. sot jemi dobet. keshtu e ka kjo pune
    E pranoj qė nuk ju bėmė tė vdekur siē ju bėri Arsenali para dy vjetėsh, sepse nuk lozėm mirė (kurse ju bėtė mė tė mirė e mundshme) por realisht jeni ekip qė nuk keni mė bateri.. dėrgojini nė metalurgjik pjesėt, dhe filloni mendoni pėr tė ardhmen
    Prektora

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    milani me pleqt e krujes nuk ka sen ne terezi

me dida e me inzaga nuk munet dot ma manchesteri e asni ekip tjeter europian.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    ka qene hamamin ma i mire se Manchester Unitedi une jam me shume se 15 vjet tifoz i Manchesterit Manchesteri njehere ta ben qefin e tani te Shpartallon me qene korrekt me thua urime fitoren dhe pike rezultati te tregon meqenese une kam tipur 1:3 per Manchester Unitedin,se fundi ka edhe nje loje ne ta muje Manchester Unitedin ne Old Traford dhe une ta uroj menjehere fitoren LOOL
    Une nuk jam tifoz i Milanos , por me qen realist Milano ka qen me e mire se Mancha .

Per mendimin tim gaboj Leonardo qe nuk futi me heret Pipon sepse Huntellari ne pjes te dyt ska luj fare .

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Une nuk jam tifoz i Milanos , por me qen realist Milano ka qen me e mire se Mancha .

Per mendimin tim gaboj Leonardo qe nuk futi me heret Pipon sepse Huntellari ne pjes te dyt ska luj fare .
    pipo asht ba per special Olympics o xhami

milanit i duhen lojtar te ri ene pik e jo te mledhi mbeturinat e ekipeve te tjera qe si do kerkush si puan e Bekam.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    haha ty mua me thua a kam pare ndeshjen po une mund te thome se ndoshta ne vite me se shumti 1 loje shka nuk e kam shiku sidomos te Man Utd ti je femi sigurisht ndaj meje
    ketu te gjithe tifozat neutral edhe komentatoret anglez thane qe ka lujt milan me mire. per ju eshte e kunderta. e lejm si thoni ju.
    me qesharake eshte se thu duhet te kishte mbaru 1-3
    nuk te pelqeu goli i seedorf? te pelqeu me shume ai i scholes besoj....
    ti t'pakten thuj ishte me i drejte 2-6 per ju, po pse po don me na e hek golin

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430

po edhe Manchesteri se shtini ne kohe Valencien se Nani krejt ne fillim i humbi
    leje ti shka mendon privat,gjithnje me i miri fiton edhe ka me fitu

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga darwin Lexo Postimin
    E pranoj qė nuk ju bėmė tė vdekur siē ju bėri Arsenali para dy vjetėsh, sepse nuk lozėm mirė (kurse ju bėtė mė tė mirė e mundshme) por realisht jeni ekip qė nuk keni mė bateri.. dėrgojini nė metalurgjik pjesėt, dhe filloni mendoni pėr tė ardhmen
    ose si jua beme ne para 3 vitesh

une jam dakort me ty, na duhen lojtare te rinj. un nuk shpresoja per trofe ket vit. nuk e them sonte po e kam thene qe n'fillim te sezonit. megjthate, arrim me fitu 2-3 ne bernabeu edhe me lujt si te barabarte me ju

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    ketu te gjithe tifozat neutral edhe komentatoret anglez thane qe ka lujt milan me mire. per ju eshte e kunderta. e lejm si thoni ju.
    me qesharake eshte se thu duhet te kishte mbaru 1-3
    nuk te pelqeu goli i seedorf? te pelqeu me shume ai i scholes besoj....
    ti t'pakten thuj ishte me i drejte 2-6 per ju, po pse po don me na e hek golin
    pse keni inati dhe se pranoni realitetin te kishte pas fituar milani une do ja urojsha juve tifozeve te milanit por edhe ju jeni si ekipa ashtu edhe tifozet inacor fitorja e manchester unitedit ka qene e qarte para se me ja fillu loja

Faqja 16 prej 25 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •