Close
Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 115
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    [QUOTE=arbereshi_niko;2564509]::::::::::::::::::::::::............
    por mua me habit shume fakti, qe ne vend qe shqiptareve tu vij keq per te vetmin vend demokratik me plot kuptimin e fjales, Israelin, ku edhe ta ndiejne veten e tyre ne sintoni te plote me ta..., na i dalin ne mbrojtje harapeve...

QUOTE]

skandal! injoranca nuk paska kufi.
    izraeli na qenka vendi me demokratik ne bote?!izraeli?!?!?!

kjo tregon se nuk e njeh dhe nuk je aspak i informuar per historine e çifuteve dhe aq me pak se çfare eshte shteti i izraelit.

çfare do te thote te jesh izraelian? e di ti? e di ti se si merret pasaporta izraeliane?

shteti i izraelit eshte i vetmi shtet ne bote qe nuk ka popull me kuptimin e mirfillte te fjales. e di pse? patjeter qe nuk e di, sepse nga ajo qe shkruan kuptohet fare thjesht qe je shume i painformuar ne kete teme.

zoteri! te keshilloj te lexosh ndonje liber para se te besh gafa te tilla...
    libra dhe jo faqe interneti apo artikuj gazetash.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    ::::::::::::::::::::::::............
    por mua me habit shume fakti, qe ne vend qe shqiptareve tu vij keq per te vetmin vend demokratik me plot kuptimin e fjales, Israelin, ku edhe ta ndiejne veten e tyre ne sintoni te plote me ta..., na i dalin ne mbrojtje harapeve...
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin

kjo tregon se nuk e njeh dhe nuk je aspak i informuar per historine e çifuteve dhe aq me pak se çfare eshte shteti i izraelit.

çfare do te thote te jesh izraelian? e di ti? e di ti se si merret pasaporta izraeliane?

shteti i izraelit eshte i vetmi shtet ne bote qe nuk ka popull me kuptimin e mirfillte te fjales. e di pse? patjeter qe nuk e di, sepse nga ajo qe shkruan kuptohet fare thjesht qe je shume i painformuar ne kete teme.

zoteri! te keshilloj te lexosh ndonje liber para se te besh gafa te tilla...
    libra dhe jo faqe interneti apo artikuj gazetash.
    Mos u merzit ore Admiral per punen e keij kokboshi!
    Ka shum si puna e ketij ne kete bote qe mendojne se fjalin dicka te zgjuar dhe nuk e kuptojne se jane duke folur vetem budallalleqe!

Po nejse, jeta vazhdon, dhe njerezit e tille i japin jetes kuptim, ngase sikur te mos kishte idota ne kete bote , ndaj kujt do te benim me gisht?!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    po prandaj izraeli luan si do vete me lloj lloj tipash derdimena .

rrofte POLLAT ALEMDARI dhe TAIP ERDOGANI

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Izraelin duhet ta zhdukim nga faqja e dheut.

Wink

Postuar me pare nga Ganimet;
    kjo po me nevrikos sikure jon aq te pa meshirshem ndaj krimeve qe po kryen Izraeli ndaj femive e pleqve,ndaj njerzve te pa armatosur e te pa fuqishem ,pse a e arsyshme ju dukt krimet serbe ndaj njerzve te pa fajshem
    Mos u nevrikos o lum miku, se t'pushon zemra nga marazi...
    Postimit tend s'kam ç'fare pergjigje ti jap..., nuk di nga tja filloj.

Postuar me pare nga the admiral;
    Po ky mister bini..., po ti je tu bo gallat a si...?
    Po kush tha qe eshte me demokrati ne bote, o t'keqen lala ty..., une thashe qe eshte me demokrati ne ate pellg, duhet te besh mijera km rruge per te gjetur nje tjeter shtet po aq demokrat sa Israeli..., e mos hajdeni te na mbushni mendjen me llogje kavaje...!

po ky tjetri..., qe kur t'gje pa menje ....
    Postuar me pare nga gostivari USA ;
    Mos u merzit ore Admiral per punen e keij kokboshi!
    Ka shum si puna e ketij ne kete bote qe mendojne se fjalin dicka te zgjuar dhe nuk e kuptojne se jane duke folur vetem budallalleqe!
    Po ty nga te erdhi..., me vjen keq se nuk paske kuptuar asgje nga ç'kisha postuar..., ty qe edhe te mbajme per nje mysliman te "moderuar"
    Po si nuk te beri pershtypje fakti qe grindeshin dy shqiptare ( me fjalet me ofenduese ) per jevgjit e shkretetirave ( popujt semit) si arabet ashtu edhe judejt, por na del me perfundime qe postimi im eshte postim i nje "koke boshi", hajde pra ti koke ploti, me thuaj ç'mendon, por ji asnjanes dhe fol si duhet, jo me pretendime dhe paragjykime fetare, rri shtremt dhe fol drejt!!!

Postuar me pare nga muslimano 72;
    po prandaj izraeli luan si do vete me lloj lloj tipash derdimena .

rrofte POLLAT ALEMDARI dhe TAIP ERDOGANI
    Ke shume te drejte..., shiko ç'fare njerezish jeni ju, perveç se shkruani shqip, tjeter s'ju lidh..., pasi ngriheni ne "zhihad" per vellezerit harap dhe lodoni ( brohorisni ) per udheheqes te huaj, po aq gabel sa te paret..., per ty s'kam pergjigje..., qofte edhe ata qe e mendojne si ti, s'mund te jene me ty haptazi!

Postuar me para nga Disa;
    Izraelin duhet ta zhdukim nga faqja e dheut.
    Mire qe jeni "Disa", se me konfuzionin qe ke ne koke, ndryshe nuk shpjegohej...

Postuar më parë nga arbereshi_niko

Ps: Por qe jam i bindur, fajin midis harapit dhe çifutit qe zihen gjithmone, e kane greket
    Ky postimi, i shqetesoi bashkeatdhetaret e mi..., mjere une per ju!

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    [QUOTE=arbereshi_niko;2569053]Postuar me pare nga Ganimet;

Mire qe jeni "Disa", se me konfuzionin qe ke ne koke, ndryshe nuk shpjegohej...

Poa ,o zotri nje shtet siq eshte izraeli nuk meriton te jetoje,sepse ai eshte ka ben terror mbi popuj tjere.

Akoma nuk e paskan filluar sulmin keta? Kane nje muaj qe pergatiten

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Pe presum apo merr vesh me paqe IZRAELI,per nderyshe e pata puna e ati shteti.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Po ky mister bini..., po ti je tu bo gallat a si...?
    Po kush tha qe eshte me demokrati ne bote, o t'keqen lala ty..., une thashe qe eshte me demokrati ne ate pellg, duhet te besh mijera km rruge per te gjetur nje tjeter shtet po aq demokrat sa Israeli..., e mos hajdeni te na mbushni mendjen me llogje kavaje...!
    nuk the pikerisht ashtu, por nejse e paske pasur ne mend...

cili mbahet si qyteti me multietink ne lindje te mesme??? tel avivi? JO. beiruti.

pyet disa te krishtere qe jetojne ne beirut pastaj fol. une i njoh disa.
    krahaso pak te drejtat e te krishtereve atje me te drejtat e muslimaneve ne izrael!

pastaj do te shohim a je perseri i te njejtit mendim...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    If they attack Israel...they are going to a certain death...

Nese e sulmojne Izraelin... ata shkojne drejt vdekjes se sigurte
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 24-01-2010 më 22:44

Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •