ja dhe dy harta te orientoheni mire
ja dhe dy harta te orientoheni mire
paska qene pune sporti dhe ja nje shembull tani te jap une
kur isha student ,kur filluan sulmet e natos kisha nje shoqe gazetare palestinese ajo me beri nje pyetje ,megjithese e dinte qe jam shqiptare dhe me tha CFAR KERKONI JU ATJE NE KOSOVE pastaj une e pyeta me kend je ti? ma ktheu normalisht me jugosllavine
ndersa pergjigja ime ishte kjo NE KERKOJME ATE QE KERKONI JU NGA IZRAELI ,AS ME SHUME AS ME PAK
por ishte dicka interesante so vajza nuk kishte njohuri aspak per kosoven sic nuk kane edhe sot,q eshte nje faj i yni prandaj edhe po zhagitet pranimi i pamvarsise se kosoves,pastaj zonja gazetare e mori vesh dhe u be perkrahesja e madhe e kosoves dhe urrejtesja me e madhe e serbeve
tani si te duket ty ky rast
ehuuu! gjithmone e njejta histori...
qente lehin, karvani ecen perpara...
shtetet islamike nuk jane ne gjendje te bejne asnje aleance me njeri-tjetrin per te sulmuar izraelin...
gadi te gjithe kane nje qeveri kukull qe kontrollohet nga amerika...
si perfundim, nuk do te ndodhe asgje dhe izraeli do te vazhdoje te beje ate çka bere gjithmone. te vrase e te masakroje pa asnje problem...
Ja ke vene vulen ketu, nuk ka nevoje as per pike as per presje. Shyqyr qe here pas here dalin disa mendje ndritur dhe na hapin syte, qe dhe ne te qe nuk i kemi hapur akoma te mesojm.
Kur vendet Islame te gjejne gjuhen e perbashket midis Shiit dhe Sunit atehere mund te jene nje kocke e forte per tu pertypur nga Izraeli. Po per aq kohe sa jeni si macia me miun, harrojeni te keni kellqe dhe te merreni me Izraelin. Disa tipa na tregojn Ezbollahun, me fitoren e diplomacise Amerikane, qe mos te ishte me vater e nxehte, ndryshe nuk do shikonit me asnje vend te lindjes se mesme, nga raketat me rreze te larget kur te leshoheshin nga fushat e Tel Avi-vit.
BlooD=VenoM!!
nuk dua te merrem dhe aq shum me ty, pasi menyra e te shprehurit tend te pamoralshem nuk ka asgje te perbashket me mua!
mjafton te shkepus vetem kete pjese te citimit tend-
citim ky per te cilin do te sugjeroja ty;qe ta mbash per vehten tende
dhe ata qe ti i don dhe te duan me se shumti!!
tek une nuk gjejn vend shprehje te tilla,pasi une nuk jam nga ata i cili mund te perdor shprehje te tilla ndja as kujt!
cfar nuk te ka qefi ty,mos ja thuaj tjetrit ok
dhe dicka tjeter,une nuk isha duke debatuar fare me ty..!cfar kishe me mua ti!?
shpresoj te me kesh kuptuar!!
Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 19-01-2010 më 12:08
::::::::::::::::::::::::............
Po ça boni kshu mer çuna, po ziheni per jevgjit...?!
Hajde korrispondenc hajde, ça lexova nga faqja tjeter..., tu u shajt dy shqiptar per gabelt e palestines...
Po si i kan shpetu "pastrusve", ato "komentet" pa lidhje me temen...?
Te kthehemi ne teme;
Israeli se ka fare problem jo te mblidhen vendet e harapeve, por edhe ata andej nga Persia dhe deri ne Kaukaz,Indokine e ma tarhu..., por mua me habit shume fakti, qe ne vend qe shqiptareve tu vij keq per te vetmin vend demokratik me plot kuptimin e fjales, Israelin, ku edhe ta ndiejne veten e tyre ne sintoni te plote me ta..., na i dalin ne mbrojtje harapeve...
Mendoj qe paasnjanesia e shume shqipove ketu, ndikohet vetem prej faktit qe kane bindje fetare me kundershtaret historik te Israelit.
Por qe per hir te fese, te kalohet ne sherr, midis nesh, kur diskutohet per vende dhe rraca te tjera, kjo eshte per te ardhur keq.
Ps: Por qe jam i bindur, fajin midis harapit dhe çifutit qe zihen gjithmone, e kane greket![]()
me brengos shum qendrimi i disave ktu ku shprehen sikur e din krejt gjeo politiken nderkomtare,kjo po me nevrikos sikure jon aq te pa meshirshem ndaj krimeve qe po kryen Izraeli ndaj femive e pleqve,ndaj njerzve te pa armatosur e te pa fuqishem ,pse a e arsyshme ju dukt krimet serbe ndaj njerzve te pa fajshem ,pse me dy kut matni ju shiftarat ,po q po ju hi ne pun aj Izraeli qe nji dite do ju mungoi gjithsesi ju lasht Zoti shnosh se keni mo mbet pa te .Ju a dhifsha fetyren e qenit atyre qe po e ofendojn Islamin e Shqiptaret musliman i Dhifshin ne goj gjith ata qe po na ofendojn,kush do qofshin ata qe po na ofendojn.
Krijoni Kontakt