Close
Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 115
    i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Jo ore Daniel i mjafton Hezbollahu, madje pa Iranin e Sirine. Ja ka marre doren se jo per gje
    Keto shtetet qe permend ti Uvejsa , nuk kane mjaftu noj here kunder Izraelit por duhet edhe Arabia me Meken aty qe te beje pjese se ka mbrojtjen e Allahut dhe padyshim do sjelle fitore . Jo per gjo po edhe Allahu do e marre si personale luften dhe per te miren e myslymaneve them , qe te fitojne njehere
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Sa per info Mekka dhe Medina jane te mbrojtura, ne to nuk do kete kurr lufte. Le t'a provoje dikush dhe le te shohi se cfare do i ndodh pastaj.
    Ebreheja ishte ai qe deshi t'a sulmonte Qaben, por ce gjeti

Israelit po ja permende Hezbollahun, ata do i kapi paniku, sepse e kane akoma te fresket humbjen e tokave qe kishin uzurpuar para shume kohe.

Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Lere lere sa frike kane Izraelitet nga Hezbollahu , kurse ato dy qytetet qe jane aq te mbrojtura nuk kane pasur lufte ende se shtyjne qe lufte e tyre kunder Perendimit ta bejne te tjeret .
    Nga ato dy qytete qeveriset bota islame .

Atje eshte truri qe komandon fetaret myslymane mbare botes , nese ato e nisin luften dhe e perfundojne si duhet te perfundoje , fetareve pastaj do t'u vije bota verdalle dhe do u humbe orientimi , s'ka me veri jug perendim lindje pa Meke e Medine siç po thua .

Po Arabia ngaqe eshte aq e mbrojtur nga Allahu nuk ja mban te futet kurre ne lufte , se ka plot shtete kurban per ideologjine e saj .

Dhe nje pyetje te Vetme kam

Nese ben lufte Arabia si toke e shenjte qe eshte , a ka mundesi te humbe ? Dhe nese eshte e pamundur te humbe pse nuk eshte futur ne lufte me kohe qe t'i dale ne krah Palestines te pakten me shenjterine e saj ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 12-01-2010 më 18:18
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Helen_of_troy Maska e _Troy_
    Anëtarësuar
    09-01-2010
    Vendndodhja
    Ne troje
    Postime
    12
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Ku i gjeni keto lajme aman?
    Keni muaj qe vetem flisni flisni dhe hic.

Me pacavurret e internetit merreni ju , apo kaq brainwash qeka kjo media amerikane?!
    sa per informacion kete lajmin e ka dhen top-channel .
    Τροία

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    he pra kur do e sulmojne, se ngelem kshu me shprese jo sot jo neser po akoma nuk kemi pare pak aksion.

Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    he pra kur do e sulmojne, se ngelem kshu me shprese jo sot jo neser po akoma nuk kemi pare pak aksion.
    O Xfiles me ket Obamen do na zere gjumi duke pritur , te ishte Bushi e kishte nda mendjen me kohe , ky rri me numrator me gogla duke llogarit fushatat ekonomike qe po ndermerr ndaj Iranit , lol .

Une them se Izraeli do t'ja nise andej nga fundi i vitit ne rastin me te mire .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Derisa t'u zgjaten veshet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Izraeli do te luftoj deri sa te bankrotoj ameriken
    $800 bilion iraku
    po aq do te kushtuj afganistani
    irani sa iraku e afganistani se bashku,
    e lufta nuk do mund te fitohet kurr ,ne djall te shkojne izrael e arab

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga King_Arthur Lexo Postimin
    jam shume i bindur qe keto deklarata jane me shume presione qe i behen izraelit , por jam i sigurte qe izraeli nuk e ka problem fare dhe nese siria me iranin e sulmojne. izraeli e ka vertetuar kete dhe me pare kur vendet arabe e sulmuan te gjitha dhe ja doli mbane . egjiptit i pushtoi gadishullin e sinait dhe shpiku tanket qe hecnin ne rere ne shkretetire .por nese kjo deklarate do vihet ne zbatim padyshim qe ameriken e keni ne krah te izraelit .
    Dy jane arsyet qe Izraeli sot ekziston si shtet.
    Njera arsyeje eshte se ka ndihmen e SHBA-ve dhe tjetra arsyeje eshte se paraqet force nukleare!
    Perndryshe me keto krime qe ka be Izraeli kurre nuk do te kishte ekzistuar si shtet me shum se 10 vite.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Dy jane arsyet qe Izraeli sot ekziston si shtet.
    Njera arsyeje eshte se ka ndihmen e SHBA-ve dhe tjetra arsyeje eshte se paraqet force nukleare!
    Perndryshe me keto krime qe ka be Izraeli kurre nuk do te kishte ekzistuar si shtet me shum se 10 vite.

GV_USA
    ka ndihmen e shba thote, apo ka arme berthamore,
    çifutet komandojne ameriken dhe ekonomine boterore, ja pse vellezrit e palestines nuk e ngrejne zerin.

Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •