Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 115
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    ka ndihmen e shba thote, apo ka arme berthamore,
    çifutet komandojne ameriken dhe ekonomine boterore, ja pse vellezrit e palestines nuk e ngrejne zerin.
    Po tash une nuk e di se ne cfar gjuhe duhet te te fol. Shqip nuk me kupton.
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Po tash une nuk e di se ne cfar gjuhe duhet te te fol. Shqip nuk me kupton.
    ka shume ndryshim te thuash qe ke ndihme prej nje vendi, dhe te thuash qe e kontrollon ate vend.
    Edhe ne shqiptaret kemi mbeshtetjen e amerikes, por nuk e kontrollojme.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Izraeli do ta kuptoi me ne fund se si i duket te qajn femijet e saj .O mahmut Ahmed mshajau fort qiju nanen fshij nga jaqja e dheut, Allahu te ndihmoft.

Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Sa per info Mekka dhe Medina jane te mbrojtura, ne to nuk do kete kurr lufte. Le t'a provoje dikush dhe le te shohi se cfare do i ndodh pastaj.
    Ebreheja ishte ai qe deshi t'a sulmonte Qaben, por ce gjeti

Israelit po ja permende Hezbollahun, ata do i kapi paniku, sepse e kane akoma te fresket humbjen e tokave qe kishin uzurpuar para shume kohe.
    Sa per info, Arabia Saudite eshte nje nder shtetet qe mbrohet nga Shtetet e Bashkuara te Amerikes. Kjo eshte me kontrate, te pakten derisa te ekzistoje nafta. Perndryshe, Arabia Saudite ishte gllaberuar nje mije here nga Irani, Iraku, Siria etj. Ju kujtohet kur Iraku sulmoi Kuvajtin, per tre dite Amerika hyri brenda, e njejta gje do te ndodhte po te sulmohej Arabia Saudite.
    Ne lidhje me Izraelin, po mos te ishte per presionin e nderkombetareve, brenda tre diteve Izraeli do te zhdukte te gjitha kombet arabe dhe Iranin. Izraeli eshte i pagoditshem, ka teknologjine mbrojtese me moderne ne bote.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    izraeli e ka te fresket humbjen nga hisbollahu me 2006 tani plus qe krijoi nje armik te ri TURQINE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    po ne do e sulmojme izraelin
    JO SEKS PARA MARTESE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    besoj qe izraeli i ka ditet e numeruara por se di deri tek cili nr do arije ekzistenca e tij.

lexoni pak tek TEMA KURTLAR VADISI

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Hahaha uroj qe t'i ndihmoje edhe Meka
    irani esht nji fuqi baroti ,mos e nen vlerso se ta bon izraelin pifti ,je gjall po plasi lufta ta sjell nji shami e qaje rabinin sa duesh.Izraeli do ta humb ket luft kshtu shkruan ne Hadithe dhe aty ska dyshim i nderuar.Qe do lidhemi me kusht bejm bast,as sabahu ska me ta qel e ke per te degjuar se krejt do shendrrohet ne germadha.Per ket une skom dyshim. Allahu do e tregoi Fuqin e vet

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Sa per info, Arabia Saudite eshte nje nder shtetet qe mbrohet nga Shtetet e Bashkuara te Amerikes. Kjo eshte me kontrate, te pakten derisa te ekzistoje nafta. Perndryshe, Arabia Saudite ishte gllaberuar nje mije here nga Irani, Iraku, Siria etj. Ju kujtohet kur Iraku sulmoi Kuvajtin, per tre dite Amerika hyri brenda, e njejta gje do te ndodhte po te sulmohej Arabia Saudite.
    Ne lidhje me Izraelin, po mos te ishte per presionin e nderkombetareve, brenda tre diteve Izraeli do te zhdukte te gjitha kombet arabe dhe Iranin. Izraeli eshte i pagoditshem, ka teknologjine mbrojtese me moderne ne bote.

Arabia eshte qendra Islame dhe e dine amerikanet se cfare ndodh po u be aty ndonje lufte xxxxx.

Pse ishin izraelitet te forte per ta mbytur Krishtin, kjo nuk e verteton forcen e tyre. Ne jemi dikush tjeter dhe nuk lejojme veten te behemi marionete ne duarte e dikujt tjeter.

Perderisa udheheqesat e tere botes nuk kuxojne as t'i shiqojne shtrember izraeltet, ngrihet nje musliman si Erdogan dhe ia tregon vendin presidentit te tyre.
    Ndoshta e ke ne kujtese ate frazen famoze: " One Minute..!"
    Per t'ia bere Peresit fytyren

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •