Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar më parë nga *suada* Lexo Postimin
    Kujdes oren Obama
    epo nuk do shkoje ne fush kruje ky do shkoje ne kucove fush krujen e ka Bushi

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar më parë nga King_Arthur Lexo Postimin
    epo nuk do shkoje ne fush kruje ky do shkoje ne kucove fush krujen e ka Bushi
    Opsss... gabova lol.
    Atje eshte i sigurte. Nuk i ndodh asgje

Pac kemben e mbare Obama!

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    22
    Citim Postuar më parë nga Gazeta55 Lexo Postimin
    Kryeministri i Shqipërisë takon në Danimarkë Presidentin e SHBA-ve Barak Obama si dhe Sekretaren e Shtetit, Hillari Klinton. Interesim i gjallë i shefit të demokracisë më të madhe në botë për reformat e forta të ekzekutivit shqiptar. Berisha deklaron për mediat se presidenti amerikan kishte pranuar ftesën për të vizituar Tiranën në momentin më të afërt të lirë

Kryeministri Sali Berisha ka takuar dje në Danimarkë Presidentin e SHBA-ve, Barack Obama, nga i cili ka marrë garancinë se do të vizitojë Shqipërinë sapo të gjejë momentin e duhur, në axhendën e tij më të afërt. Në vijim të vizitës në Danimarkë ku mori pjesë në Samitin për Ndryshimin e Klimës, kreu i qeverisë Sali Berisha pati një takim me kreun e Shtëpisë së Bardhë, Barack Obama dhe Sekretaren e Shtetit, Hillary Clinton. Shefi i Ekzekutivit Sali Berisha ka marrë nga dy zyrtarët më të lartë të qeverisë së SHBA-së lavdërimet për punën e çmuar në krye të qeverisë shqiptare dhe progresin e shënuar reformator në përmbushje të angazhimeve madhore të integrimit të Shqipërisë. Gjatë një prononcimi për mediat, shefi i ekzekutivit shqiptar, Sali Berisha, vuri në dukje se në bashkëbisedimin me presidentin Obama, ai shfaqi një interes të gjallë për Shqipërinë dhe premtoi një vizitë të shpejtë në vendin tonë në axhendën më të afërt të tij. “Pata rastin të takohem shkurtimisht dhe të bisedoj shkurtimisht, por shumë përzemërsisht me Presidentin Obama, i cili tregoi një interes të gjallë për Shqipërinë. Unë iu përgjigja interesit të tij se të gjithë shqiptarët po presin ngjarjen e premtuar, vizitën e Presidentit Obama në Shqipëri. Presidenti Obama m’u përgjigj me shumë kënaqësi se ‘It will happen’, do të ndodhë dhe unë, tha Obama, do të vij. Po ashtu, gjatë drekës takova përsëri Sekretaren Amerikane të Shtetit Hilary Klinton, me të cilën shkëmbyem jo vetëm përshëndetje, por edhe mendime të përzemërta. Sekretarja e Shtetit, Klinton sërish më premtoi se do të vizitojë Shqipërinë”, u shpreh kryeministri Berisha.
    Ne kohen e Dulles,ka qene neni 55,agjitacion dhe propagande kunder pushtetit popusalist.
    Nxenesi e kalon mesuesin.
    Por Obama eshte i majte apo i zi sic e kane quajtur ketu...
    Apo................

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •