Pershnetje!
Cilet jan antaret qe jan regjistruar te paret ne FSH?
Pershnetje!
Cilet jan antaret qe jan regjistruar te paret ne FSH?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga skender76 : 17-12-2009 mė 16:06
paqen, e sjell vetem drejtsia
Parashikoj i sukses te papam te kjo teme interesante. :/
- Duke...kerkuar ne gjirin e Masoneve!
Without deviation from the norm, progress is not possible
Edhe une e shoh me nja 12 faqe .
Po daten e regjistrimit para syve e ke per te gjithe . Une ne fillim e kam pare si forum po nuk me ka mbush mendjen , se quhej albasoul , pra emer anglisht . Pastaj ky forum eshte bere me i madh prej budallallekut te admineve te forumeve te tjera qe i shkaterruan forumet e veta duke u treguar fodull per te perzene antaret dhe injorant qe nuk e dinin se ashtu vjen fundi .
Kaq ja vlen te dihet . Klm !
Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.
Pyetja me e mire do ishte: cilet jane anetaret qe i japin nje fare rendesie forumit... Nuk eshte e rendesishme ditelindja, por cfare di e si e trasmeton ate ose ndonje gje qe te intereson edhe ketu!
La vita č bella...
Te dashurantar-re lart-foles!
Me ēfare te drejte juve doni me m'prish temen?
Pertej shakave:
Ndoshta nuk arrita me ba pytjen si duhet por drejtimi qe desha me i dhan temes, ishte per me dit pak ma shum nga historiku i FSH. Jam kurioz te di vitin qe u kriju, antart e par nga cilat treva ishin, themeluesit, noj ngjarje te veēant gjat ktyne viteve te FSH....etj.
Ju ftoj te bashbisedojm.
paqen, e sjell vetem drejtsia
Teme interesante dhe e bukur...
Do me pelqente dhe mua te dija pak me shume mbi historine e ketij forumi interesant....
Respekte dhe per ato antare qe kane vite qe jane ketu dhe i kane falur kohen e tyre ketij forumi se pa to nuk do ishim ne sot....
Me shume nuk mund te flas sepse une nuk kam shume kohe ketu.....
E kam ndjekur forumin qe ne fillim si vizitor,ne momentin qe vura re qe u regjistruan shume antare cilesore,u regjistrova dhe une,fatkeqesisht ata antare nuk shkruajne me.
Sipas mendimit tim subjektiv,cilesia e postimeve ne kte forum ka rene ne menyre drastike,sidomos vitin e fundit
Shume antare cilesore jane larguar nga ky forum nga moderatore medioker.jo me perjashtime,por me fshirje postimesh shume cilesore.
Eshte e patolerueshme qe nje mod analfabet te fshije postimet e dikujt qe eshte i afirmuar(nuk kam parasysh veten me kte qe them) dhe qe mund te kete harxhuar muaj te tere pune vetem per nje postim.
nuk i dihet kush mund te jete i pari
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
Krijoni Kontakt