Close
Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 121

Tema: {***hack***}

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    jo jo Akull me fal
    jam shprehur une gabim e ndoshta nuk jemi kuptuar
    Meqe kam ne dore nje si tip virusi qe po bej doja vetem te dija direktorite e sistemit ku mund te fshija skedaret jetike (ne format dos direktorite )
    Kaq...kam pershtypje se me NT -te e zgjidha keshtu qe me ka mbetur vetem ky...
    Faleminderit sidoqofte per pergjigjen.

i/e regjistruar Maska e ledio1
    Anėtarėsuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    ē'te duhet?
    Postime
    37
    O grupi ēa beni ju mire? Kjo me duket nje gje mjaft e bukur mua por desha tju prezantoj edhe punimin tim

Hotmail: http://lediodesigns.com/Foto.html
    Yahoo: http://lediodesigns.com/ledioyahoo.htm

Hajt pra, hackim te mbare lol

P.S. Me ndihmoni pak ti heq keto errors qe dalin...ty
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ledio1 : 28-06-2003 mė 12:45
    Hajt sa me shume sex, pare e warez bye!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    174
    te lumte shume e mire, dhe e pakuptueshme nga te tjeret
    Sa mirė do tė ishte tė mos kisha lindur,
    por meqė kam lindur sa mirė do tė ishte tė mos vdisja,
    por meqė do tė vdesė sa mirė do tė ishte tė mos ringjallesha.
    por meqė do tė ringjallem sa mirė do tė ishte tė mos dėnohesha, e nėse dėnohem tė mos dėnohem pėrgjithmonė...

P_trainer
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Itali/Rome/Nuovo Sal....
    Postime
    86
    Puna eshte se viktima e intruderit e di qe nuk eshte tek siti i hotailit dhe mendon vetem qe te gjej passwordin e nje personi.Ndersa ti nuk munde te bindesh viktimen tende te bej login nga faqa jote(se duket qe nuk eshe msn.com)Megjithate a nuk na thua se si i merr ti te dhenat e viktimes?
    K19

i/e regjistruar Maska e ledio1
    Anėtarėsuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    ē'te duhet?
    Postime
    37
    Well, ke plotesisht te drejte K19. Por ka edhe mjaft persona te cilet nese ja ben attach ne nje email qe i dergon e hapin dhe bejne login sepse mbas ekujtojne se jane bere disconnect a diēka e tille. :P

Username dhe password i viktimes te dergohen ty ne e-mail.
    Hajt sa me shume sex, pare e warez bye!!!

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    O Ledio 1 kete te fumdit e kame degjuar shume here por a na e shpjegone pak me qarte?

WEST SIDE Maska e AK-47
    Anėtarėsuar
    02-07-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    59

Yahoo

Si ti bej hack nje emaili!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AK-47 : 03-07-2003 mė 02:32
    O malet e shqiperise dhe ju o lisat e gjate duhet ta vej firmen shqip se sme lejne operatorat!

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Ak-47!

Hapja e e-mailit ne yahoo eshte pune e thjeshte nese ke lidhje me personin qe do ti hapesh e-mailin. Une nuk di ndonje program qe e hap, por programet bejne vetem 10% te hackimeve ne bote, pjesa me e madhe vjen nga neglizhenca e viktimes.

Nese e njeh mire kete person qe do ti hapesh e-mailin ose flet akoma me te, futu tek e-maili ne yahoo dhe click ne Lost Password. Do te te kerkoje disa detaje, si logini dhe datelindja, gjera qe besoj eshte thjesht ti gjeshe nese e njef "viktimen". Pastaj do te te bejne nje pyetje te cilen "viktima " ka zgjedhur. Zakonisht eshte dicka e tille si : Ca klubi sproti preferoni, ne cilin qytet u ritet, si e ka emrin macja etj etj...Pyetje te cilen mund ta ngresh ne cdo bisede te zakonshme.

shpresoj te te heci
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

WEST SIDE Maska e AK-47
    Anėtarėsuar
    02-07-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    59
    Shume thnx R2T por keto i di! desha te dija per nje program qe hack emailat! te cilin faktikisht tani e kam ne dore dhe nuk ka problem! gjithsesi faleminderit per pergjigjet!!!!!
    O malet e shqiperise dhe ju o lisat e gjate duhet ta vej firmen shqip se sme lejne operatorat!

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    AK-47 lal ne rtadhe te pare beju me specifik nese ke problem me programin apo ndonje pyetje qe e nese kemi mundesi te te ndihmojme do jemi te mundshem ose nese nuk jemi ne gendje do kerkopjme ndihme prej teje nese nuk e di po F-I postoi nje medode hakimi para disa kohesh per hotmaile !Y dhe eshte shume e lezetshem dhe efikase po sa per programe per mendimin tim eshte e pamundur ti hakosh emailin pa hyre ne mainframe te !Y mbase jam gabim mbase jo po tregoju me specifik ne pyetje edhe do mundohemi te te ndihmojme (me falni nese bera gabim qe fola ne mer te pergjitheshme duke perdorur shumes)
    take care all of u
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •