Me falni qe kam postuar gabim levizja e temes ishte nje mesim per te ardhmen.
Edhe ka ndonjeri ndonje mesim a po program per ket tem ?????
Me falni qe kam postuar gabim levizja e temes ishte nje mesim per te ardhmen.
Edhe ka ndonjeri ndonje mesim a po program per ket tem ?????
Edhe unė e kam WebStar. Tė presim pėrgjigjet.![]()
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
Cka duhet ditur per tu bere haker, nga hapat mė fillestare e gjer tek fundi?
Moderatori: Tema tė tjera tė ngjashme:
- Ē'do tė thotė hacker? Po cracker?
- Tutorial pėr t'u bėre hacker
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 07-10-2007 mė 19:10
Eshte absolutisht e nevojshme te kesh njohuri te thella (te avancuara) ne nje gjuhe programimi, e keshillueshme C/C++, si dhe nje sistem operativ, e keshillueshme nje variant i Unix. Duke aftesuar njohurite ne keto gjuhe programimi dhe ne kete sistem (perfshire njohurite per rrjetin ne kete te fundit) mund te besh cudira.
Shenim: te thyesh fjalekalimin e hotmailit eshte krakerizem, nje gje teper e zhvleresuar ne komunitetin e hackerave.
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Pershenedetje , kush nga ju mund te na tregoj sa sherbime te imelave ka siq jan p.sh yahoo , hotmail , gmail icq, skype, paltalk etj , pra kush mund te mi cek disa te tjera qe si di une ...
AOL(AIM), CamFrog.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Edhe ti vete mund te hapesh nje sherbim email nese ke nje web.
Prandaj jane shume! Se kuptoj , ca te duhen?
Keyboard not found .... press any key to continue!
A mund te me tregoj dikush se a mund te lidhet telefoni celular me kompjuter permes bluetooth?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 27-09-2007 mė 20:51
PO a ka emer ai telefoni yt celular dhe qfar tipi eshte.
JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE
Te duhet disk per te instaluar program per celularin se bashku me drajverin blututh.Nqs telefonin e ke blere pa cd,duhet pare te faqja e kompanise qe ka prodhuar celularin per te shkarkuar drajverin blututh ne kompjuter.Duke qe prezent drajveri blututh ne kompjuter,mund te realizohet komunikimi celular-pc.Shiko manualin e celularit se cfare butonash duhen shtypur ne celuar.
Krijoni Kontakt